Home Horoscop Sfatul zilei 20 noiembrie 2020: Fii tu însuți, iar cei din jur te vor aprecia!

Sfatul zilei 20 noiembrie 2020: Fii tu însuți, iar cei din jur te vor aprecia!

autor Elena Yvette
802 vizualizari
Sfatul zilei 20 noiembrie 2019

Sfatul zilei 20 noiembrie 2020: Fii tu însuți, iar cei din jur te vor aprecia exact cum ești!

Sfatul zilei pentru Berbec

– ești mult mai plăcut atunci când îți arăți atât calitățile, cât și defectele. Cei din jur vor aprecia ceea ce ești tu cu adevărat, nu ce vrei să pari.

Sfatul zilnic pentru Taur

– dă frâu liber sentimentelor fără să te gândești la consecințe! Dacă simți ceva mai mult pentru un apropiat, atunci spune-i, este loc de iubire pentru toți.

Sfatul zilnic pentru Gemeni

– fii sincer atât cu tine însuți, cât și cu ceilalți! Nu vei face nicio realizare bazată pe minciună sau falsitate, ci doar când știi să recunoști atunci când greșești sau când ai curaj să spui lucrurilor pe nume.

Sfatul zilnic pentru Rac

– punctualitatea este pentru mulți dintre noi un factor important pentru a caracteriza o persoană. Dacă nu vei remedia acest aspect al punctualității, vei fi marginalizat. Fii punctual!

Sfatul zilnic pentru Leu

– gândește-te de două ori înainte de a spune ceva sau de a face un lucru. Nu vei rezona întotdeauna cu cei din jur și este posibil ca prin anumite gesturi să rănești pe cineva fără să îți dorești asta.

Sfatul zilnic pentru Fecioară

– îndrăznește să spui lucrurilor pe nume și nu te feri de adevăr! Dacă nu te simți în largul tău alături de partenerul de viață, discută acest aspect.

Sfatul zilnic pentru Balanță

– ești prea trist și nu te bucuri de momentele petrecute alături de familie. Nu te mai preocupa de ziua de mâine și nici de problemele financiare, căci vei pierde bucuriile vieții.

Sfatul zilnic pentru Scorpion

– renunță la a mai fi atent asupra modului în care te comporți sau dacă cei din jur au o părere bună despre tine. Ești așa cum ești, nimeni nu este perfect. Etalează-ți calitățile!

Sfatul zilnic pentru Săgetător

– nu greșești dacă îți susții opinia însă uneori trebuie să accepți că părerile celorlalți pot fi corecte. Nu mai fi încăpățânat și renunță la orgoliu!

Sfatul zilnic pentru Capricorn

– ești pe placul celor din jur și nu știi cum să profiți de acest lucru. Fii mai îndrăzneț pentru a te face remarcat! Chiar dacă nu ți se va spune, vei fi și mai plăcut dacă știi cum să comunici.

Sfatul zilnic pentru Vărsător

– fii atent când vrei să faci o schimbare majoră, căci membrii familiei nu vor fi de acord. Poate dacă vei comunica măcar cu un membru al acesteia, vor accepta ideea unei schimbări. În luarea deciziilor nu ești chiar priceput, iar un sfat din partea apropiaților este bine-venit…

Sfatul zilnic pentru Pești

– gândește mai pozitiv! Nicio zi nu este atât de rea încât să îți pierzi speranța și să fii supărat. Starea ta de spirit îi poate influența și pe ceilalți, iar acest lucru va deteriora relația dintre membrii familiei.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies