Ce slăbiciuni are fiecare zodie: Obsesia față de detalii este slăbiciunea pentru Fecioara

Share

Ne place să ne considerăm oameni puternici, să nu ne dezvăluim slăbiciunile. Ele există totuși și trebuie să le cunoaștem, cel puțin pentru dezvoltarea noastră personală.

 • BERBEC

A fost conștient de fiecare alegere pe care a făcut-o. A fost un om matur și deplin răspunzător. De ce nu își asumă impulsivitatea și o denumește bunătate? Pentru că e slăbiciunea lui. Lumea profită de el, spune, de bunăvoința lui. Este adevărat că este un tip mărinimos, dar impulsivitatea îl va atrage în multe necazuri.

 • TAUR

La concurență cu vecinul lui, Berbecul, în concursul „Cine e bun e luat de…fraier” este Taurul. Spre deosebire de Berbec, Taurul atacă atunci când simte că se profită de el. Dacă auzi tărăboi într-un birou, șeful Taur își face de cap. De ce reacționează violent Taurul? Ființa aceasta este obsedată de control și stabilitate: nu mai știe de când nu și-a mai luat concediu, are același loc de muncă de zece ani. Se înțelege de ce explodează: tot din cauza lui.

 • GEMENI

Dacă ar fi avut statele atâtea locuri de muncă în funcția de spion pe câți Gemeni sunt, cu toții am fi mai fericiți și lumea ar fi mai bună. Dacă șomează, curiozitatea Geamănului îl duce pe la găuri de chei, scormonit în lucrurile altuia etc., pentru ca apoi să raporteze lumii, în spiritul dragostei de adevăr, la o cafea și o țigară, viața ticălosului pe care l-a spionat.

 • RAC

Dacă te întâlnești cu un Rac care a crescut în civilizație, se va uita frumos la tine cu ochișorii lui blânzi, apoi va trage o linie: aici este viața personală unde este interzis accesul, iar aici este zona liberă unde putem vorbi despre toate banalitățile pe care le vrei. Să nu cumva să treci dincolo de linie! Va izbucni de-a dreptul în plâns din cauza faptului că se va simți atins, iar tu te vei simți și mai penibil.

 • LEU

Du-te la un Leu acasă și îmbată-te bine, apoi mergi pe palier să te vadă toți vecinii cum te manifești. Dacă mai îi ești și parteneră, ești moartă pentru el, iar ca prieten nu mai exiști. „Ce va zice lumea? Dumnezeule!” Felina are o teamă teribilă de gura lumii și pur și simplu nu are simțul penibilului, este ciudat că există o reminiscență din simțul umorului, dar poate s-a rătăcit în evoluție.

 • FECIOARĂ

„M-am certat teribil cu soția”, îmi povestea un prieten zilele trecute. „Divorțăm.” L-am întrebat ce s-a întâmplat, l-am bătut pe umăr… prietenul meu Fecioară deranjase covorul de la intrare, pe când soția lui, tot Fecioară, lăsase ștergătoarele ridicate atunci când spălase mașina. Obsesia față de detalii este slăbiciunea lor!

 • BALANȚĂ

Dacă ești partenerul Balanței, poți să începi să te comporți ca un bărbat adevărat: să lenevești, să nu mai faci dragoste cu ea, să o bruschezi, să te îngrași. Dacă îi ești șef la serviciu, poți începe să țipi, fără să gândești prea mult și să o faci „incompetentă”, iar Balanța vă va spune „Adio!” amândurora și se va duce să crească niște capre în Anzi, doar să găsească liniștea.

 • SCORPION

Prima remarcă a Scorpionului după ce îl întâlnești este: „Nici să nu te gândești să mă trădezi!”. Poate că încrederea i-a fost înșelată mai mult decât altor zodii, nu negăm, dar nu este un motiv să bănuiască pe toată lumea. Ei au încredere numai în ei înșiși, în nimeni altcineva. Așa se laudă. Ce te faci atunci când nu vei mai avea încredere în tine însuți? Cine îți va fi alături? Nu mai alunga pe toată lumea!

 • SĂGETĂTOR

Tu ești cea mai amabilă persoană dintr-un grup. Iei necunoscuții sub aripa ta și le spui „prieteni”. Apoi îți vezi de treabă, doar n-o să stai să ajuți toată pleava. Ești mai important ca ei. Chestiunea este că doar ei sunt la rubrica „prieteni”. Ești superficial și mai te și plângi că ești singur. Atunci, nu mai disprețui oamenii! Coboară de pe piedestal!

 • CAPRICORN

Dacă astăzi te calc pe picior în autobuz și îmi cer scuze, îmi vei lua ADN-ul de pe tricou și vei fabrica o otravă special pentru mine, ca peste un an, în aceeași dimineață fatidică, să mi-o injectezi în piciorul cu care te-am călcat și mi-am cerut scuze. Câtă consecvență în răzbunare! Cred că te-a durut.

 • VĂRSĂTOR

Lumea asta-i „made in China”. S-a născut defectă. Bine că ai apărut tu să repari tot ce e rău. Nu zic că ești ciudat sau orgolios, dar te-ai întrebat cât efort și câte calități îți trebuie să faci asta? Nu ți-ar prinde rău și o viață în plus. Cam multe așteptări, care duc la frustrare…

 • PEȘTI

Nu intra în panică atunci când lumea vrea să colaboreze cu tine. Nu îți vrem răul, suntem doar oameni la fel ca tine, cu defecte și slăbiciuni. Doar asigură-te că ai bani de pizza dacă te baricadezi în casă să rămâi în lumea ta. Te-ar ajuta să fii mai practic!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news