HomeStiri Mondene Adela Popescu a vorbit despre traumele care i-au marcat viaţa

Adela Popescu a vorbit despre traumele care i-au marcat viaţa

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 896 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Adela-Popescu-a-vorbit-despre-traumele-care-i-au-marcat-viata-3.jpg

În urmă cu ceva ani, Adela Popescu juca în cele mai de succes telenovele româneşti. Aceasta reuşea să uimească pe toată lumea cu talentul ei, iar personajele pe care le interpreta ajungeau foarte uşor în inimile oamenilor. Cu toate acestea, succesul ei a venit şi cu multe sacrificii pe care a trebuit să le îndure.

Adela Popescu a vorbit despre traumele care i-au marcat viaţa in Stiri Mondene

În cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar, aceasta a spus că rolurile pe care trebuia să le joace au făcut-o să se confrunte cu stări de anxietate, lucru ce îi dădea bătăi de cap inclusiv atunci când ajungea acasă.

„A fost o perioadă când munceam foarte mult, iar personajele pe care le interpretam, cele de protagonist, erau încercate de viață. Și eu nu filmam câteva luni, filmam un an, aveam o pauză de o lună, două, și apoi iar serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groznice spune: mă, e nasol ce trăiești tu, că el nu mai face diferența.

Adela Popescu a vorbit despre traumele care i-au marcat viaţa in Stiri Mondene

Din cauza asta am avut anxietăți destul de urâte. Au fost luni când nu puteam să dorm, mi-era frică să închid ochii. Mi-era frică de întuneric, de mulțime, nu puteam să fac duș și să am ușa închisă. Apoi, m-am liniștit brusc, la mine a fost un lucru care avea legătură cu oboseala cronică”, a spus actriţa, în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar.

Adela Popescu a vorbit despre traumele care i-au marcat viaţa in Stiri Mondene

„Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”,  a mai adăugat fosta prezentatoare, în cadrul aceluiaşi interviu.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed