Ce trebuie să știi despre zodia lui înainte de a ajunge în pat


951

Orice bărbat ascunde secrete, mai mult sau mai puțin „murdare”. Pe acestea trebuie neapărat să le știi înainte de a ajunge în patul lui. În continuare, vei afla secretele fiecărei zodii.

Ce-trebuie-să-știi-despre-zodia-lui-înainte-de-a-ajunge-în-pat

Berbec

Dacă partenerul tău este în zodia Berbecului, este important să știi ce nu vei sta mult în patul lui, deoarece se plictisește foarte repede și schimbă femeile foarte des, mai ceva „ca pe șosete”. Poți să fii oricât de specială, acesta nu te va păstra lângă el mai mult de trei luni. Dacă tu îți dorești o relație de lungă durată, distanțează-te de el și rezistă-i avansurilor.

Taur

Dacă tu îți dorești doar un amant foarte bun la pat, nu te baza niciodată pe un Taur. Aceștia sunt foarte leneși și lasă mereu partenera să facă toată treaba în pat, și nu numai. Chiar și într-o relație se vede foarte ușor că nu se implică, iar acest lucru nu se datorează faptului că nu este interesat, ci doar că este extrem de leneș. Dacă ai nevoie de multă atenție din partea iubitului tău, nu te baza niciodată pe un Taur.

Gemeni

Înainte de a te implica într-o relație cu un tip din zodia Gemenilor, ar trebui să deții informația că este un adevărat cuceritor. Este un bărbat fidel și nu își dorește aventuri, chiar dacă îi place foarte mult să flirteze într-un mod nerușinat. Dacă ești o fire geloasă, ar trebui să ieși din viața unui astfel de bărbat și să cauți un Capricorn sau un Rac.

Rac

Bărbații Raci pot fi ușor comparați cu niște copii mai mari. Aceștia au mereu nevoie de atenția iubitelor și se bazează pe acestea. După primele nopți petrecute cu un Rac, îți vei da seama cât de egoist este nativul acestei zodii, deoarece se gândește doar la plăcerile lui. La fel se comportă și într-o relație de cuplu. Acesta are impresia că este datoria iubitei lui să-i gătească, să-i facă ordine prin lucruri și să îi amintească mereu ce are de făcut.

Leu

Dacă ai de gând să ajungi în patul unui Leu, este indicat să știi că, după o noapte de dragoste, toți prietenii lui vor ști cum a fost. Leul este extrem de lăudăros și de aceea vrea ca toată lumea să știe ce succes are el și cât este de bun în pat. Să nu te mire faptul că prietenii lui vor ști totul despre voi, chiar mai multe decât știi tu. Leii încearcă mereu să se pune singuri într-o lumină bună, iar acest lucru o să-ți displacă.

Fecioară

Dacă nu ești o femeie răbdătoare, să nu ai curajul să te implici într-o relație cu o Fecioară. Toți nativii acestei zodii sunt foarte mofturoși și extrem de atenți la detalii. Este foarte posibil să întrerupă un moment romantic doar pentru a aranja o pernă.

Balanță

Dacă ai întâlnit un artist boem, cu siguranță este o Balanță. Acest tip de bărbat are gusturi rafinate în materie de sex și cu siguranță cunoaște Kama Sutra pe de rost sau are o experiență nemaiîntâlnită cu tot felul de tehnici sexuale, chiar perversiuni. Dacă nu ești adepta acestor tipuri de tehnici sexuale picante și ciudate, ar fi indicat să nu ajungi în patul unei Balanțe.

Scorpion

Dacă vrei un amant cu adevărat bun, alege un Scorpion. Bărbatul din această zodie are libidoul mult mai dezvoltat decât a celor din alte zodii, iar dacă ajungi în patul lui, pregătește-te să ții pasul cu el. Ar putea să o țină așa o noapte întreagă, iar în zori să o ia de la capăt. În primele luni de relație trebuie să fii pregătită pentru un adevărat maraton sexual.

Săgetător

Dacă ai de gând să ajungi în patul unui Săgetător, ar fi bine să știi că fanteziile tale nu vor fi niciodată îndeplinite. În schimb, el va pune fanteziile lui pe primul plan și va face tot ce îi stă în putință pentru ca acestea să îi fie îndeplinite. Orice i-ai propune tu i se va părea deplasat sau lipsit de sens și îți va propune permanent să încercați tot ce are el în minte. Când e vorba de sex, Săgetătorul vede doar înainte.

Capricorn

Dacă ai ajuns în patul unui Capricorn, înseamnă că ești cu adevărat importantă pentru el. Bărbatul Capricorn este extrem de rușinos, complexat și se va gândi mereu că nu este în stare să se ridice la standardele tale. Pentru el, sexul este un subiect tabu și se va deschide față de tine doar după ce ajunge să te cunoască foarte bine și capătă încredere în tine.

Vărsător

Vărsătorii nu știu ce e aia fidelitate și de aceea trebuie să știi că dacă ajungi în patul lui, nu vei fi singura. Acești bărbați se plictisesc foarte repede și au mereu nevoie de aventuri noi. Dacă nu ești adepta unei astfel de vieți, cel mai indicat este să te ferești de acest aventurier…

Pești

Bărbații Pești sunt destul de sensibili și se sperie ușor atunci când vine vorba de sex sau de o relație nouă. Chiar dacă pare sigur pe el, trebuie să știi că este foarte emoționat și se teme să nu facă ceva greșit. Ar fi drăguț din partea ta să nu râzi de el și să te comporți frumos.

loading...