HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cele 3 zodii din zodiac care iubesc în secret

Cele 3 zodii din zodiac care iubesc în secret

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Cele-3-zodii-din-zodiac-care-iubesc-în-secret.jpg

Iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente, însă oamenii reacţionează diferit şi îşi exprimă dragostea în felul propriu. Am întocmit o listă cu cele trei zodii care iubesc în secret şi aşteaptă ca tu să faci primul pas spre a le câştiga inima.

  1. LEU

Narcisişti din fire, Leii nu îşi vor exprima vreodată sentimentele pentru că vor considera lucrul acesta ca fiind un semn de vulnerabilitate. În cazul în care un asemenea nativ îţi lasă impresia că te place, se recomandă să fii tu cea care ia inițiativa şi, astfel, să îi mângâi orgoliul.

Dacă totuşi îţi doreşti ca un Leu să facă primul pas, este suficient să îi acorzi puţină atenţie şi să îl laşi să creadă că este respectat. Nu va mai dura mult până când rezultatul îşi va face apariţia, iar relaţia se poate dovedi de-a dreptul palpitantă alături de un asemenea nativ.

  1. SCORPION

Scorpionii vor continua să iubească din umbră din cauza simplului fapt că nu vor ca ceilalți să vadă în asta un punct slab. Un nativ Scorpion va calcula întotdeauna cu mare grijă următoarea mișcare şi va avea nevoie să se asigure că este în siguranţă dacă va decide să îşi manifeste iubirea în vreun fel.

Pentru a aduce un Scorpion în situaţia de a ieşi din carapace, este suficient dacă îi insufli încredere în propriile puteri dintr-un con de umbră. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să îi ceri ajutorul atunci când ai nevoie să duci la bun sfârşit un proiect mai complicat sau ai nevoie de un sfat.

  1. RAC

Opuși Leilor şi Scorpionilor, Racii sunt deosebit de sensibili şi iubesc în secret oameni cu caracter puternic, din această cauză le este teamă să îşi exprime emoţiile, pentru a nu fi batjocoriți de către cei din jur sau chiar de către cei pentru care au sentimente de iubire.

Cel mai bun sfat pentru a face ca un Rac să iasă din zona sa de confort este să îi arăţi că şi tu ai părţi sensibile, motiv pentru care înţelegi cum se simte. Explică-i cu blândeţe că fiecare om are şi puncte slabe, dar asta nu înseamnă că trebuie să rămână tot timpul în acelaşi stadiu. Oferă-te să îi fii sprijin în drumul său de a depăşi timiditatea şi vei vedea că ai câştigat un om deosebit.

După cum vezi, aceste zodii sunt unele dintre cele mai puternice din zodiac, dar chiar şi aşa ele prezintă un oarecare disconfort atunci când vine vorba de a exprima ceea ce simt pentru cei din jur şi vor prefera oricând să iubească din umbră şi nu să iasă în faţă…

Dacă vei avea de-a face cu asemenea zodii, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să dai dovadă de multă răbdare, pentru că oricine merită să aibă pe cineva drag alături şi, cel mai probabil, vei vedea că eforturile îţi vor fi răsplătite.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed