Homecompatibilitate zodii Cele mai puternice cupluri din zodiac

Cele mai puternice cupluri din zodiac

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
Cele mai puternice cupluri din zodiac

Relațiile de cuplu sunt foarte importante, în general, pentru nativii din fiecare zodie în parte. Însă partenerul trebuie să ți-l alegi în funcție de compatibilitatea dintre zodii, dacă îți dorești o relație puternică și armonioasă. Află din acest articol cu cine faci casă bună în funcție de zodia în care te afli.

Berbec

Singura zodie cu care Berbecul poate avea o relație puternică este Balanța. Datorită faptului că au caractere care se completează reciproc, Berbecii și Balanțele vor avea o relație de nedespărțit.

Taur

Nativii zodiei Taur fac casă bună cu Fecioarele, unindu-i mai ales spiritul de familie de care sunt coordonați ambii. Atât Taurii, cât și Fecioarele își doresc echilibru, înțeleg nevoile pe care le are partenerul, iar din acest motiv armonia este cea care va domni între ei.

Gemeni

Unui Geamăn îi stă bine lângă un Săgetător, iar asta e literă de lege. Primul este temperat de al doilea și adus cu picioarele pe pământ, în sensul în care se știe că Gemenii fug de responsabilități și relații serioase. Cel care îl va ajuta în acest caz va fi un Săgetător. Uniunea dintre cei doi este indestructibilă.

Rac 

Racul își dorește stabilitate în cuplu, motiv pentru care va face casă bună cu Taurul. Cei doi se completează perfect, mai ales datorită afinităților comune pe care le au, iar din acest motiv devin unul dintre cele mai puternice cupluri din zodiac.

Leu

Un Leu va avea o relație puternică doar alături de un Berbec. Și, deși sunt firi care pot avea numeroase contradicții, puncte de vedere diferite, iubirea dintre ei va reuși să îi aducă într-un punct comun. Datorită faptului că nu renunță atunci când au discuții contradictorii, Leul și Berbecul formează un cuplu puternic al zodiacului.

Fecioară

Unei Fecioare îi stă cel mai bine alături de un Scorpion. Cele două zodii se vor completa perfect, mai ales din punct de vedere erotic, pentru că ceea ce îi lipsește Fecioarei are din plin Scorpionul. Relația lor este una puternică, rezistentă în timp și fără prea multe altercații.

Balanță

O Balanță va face casă bună cu un Săgetător, datorită faptului că ambii își doresc stabilitate, au aceleași dorințe și aceleași obiective. Din acest motiv, relația dintre cei doi va fi una durabilă și armonioasă.

Scorpion

Cel care poate satisface toate nevoile unui Scorpion este un Pește. Dacă nativul din Pești va aduce liniștea în viața unui Scorpion, echilibrul și o perspectivă mai relaxată a lucrurilor, Scorpionul va avea grijă ca partenerul său să devină mai ambițios, să-l învețe artele eroticii. Cu toate acestea, vor avea și neînțelegeri, deoarece un Pește nu poate fi ținut sub control, iar Scorpionul este dependent de asta. Totuși, relația lor se va desfășura armonios, formând un cuplu puternic.

Săgetător

Un Săgetător va avea parte de o relație puternică doar alături de un Leu. Împreună, aceștia vor ajunge pe culmile fericirii și aventurilor, fiind ambii spirite în căutare de noutate. Cei doi nu se vor plictisi niciodată unul în compania celuilalt.

Capricorn

Capricornii vor avea o relație stabilă doar cu un Taur. De ce? Pentru că ambii vor stabilitate, dar și senzualitate, în mod permanent. Îi apropie și îi țin aproape dorințele și pasiunile comune, motiv pentru care este imposibil ca cineva să se pună între ei.

Vărsător

Vărsătorii vor forma un cuplu puternic alături de un Berbec, deoarece ambii au perspective de viitor care se asemenă foarte mult, dacă nu sunt identice. De asemenea, libertatea este un cuvânt-cheie care îi caracterizează pe ambii, motiv pentru care se vor înțelege reciproc…

Pești

Peștii se potrivesc foarte bine cu Racii, mai ales dacă privim latura lor romantică și sensibilă. Din acest motiv, vor crea un cuplu puternic și durabil.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed