HomeHoroscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Capricorn

Compatibilitate Berbec-Capricorn

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/01/Compatibilitate-Berbec-Capricorn.jpg

Compatibilitatea dintre doua zodii atat de diferite precum sunt Berbecul si Capricornul poate fi dificila, in special din cauza firilor opuse. Berbecul este semn de Foc, iar Capricornul, semn de Pamant, ceea ce inseamna ca toata relatia va fi bazata pe compromis si multa rezistenta din partea amandurora.

Nativii din zodia Berbecului sunt foarte diferiti, de la felul in care isi traiesc viata, pana la gandire. La fel cum difera materiile (Foc si Pamant) care ii reprezinta, Berbecii si Capricornii sunt diferiti. Berbecii sunt firi care nu stau mult timp intr-un loc, placandu-le sa schimbe des ambientul, in special la locul de munca. Pe de alta parte, Capricornilor le place monotonia si isi doresc sa faca aceleasi lucruri in fiecare zi. Ei sunt foarte practici si prevazatori, ceea ce inseamna ca le place sa aiba asigurat un plan pentru ziua de maine.

Berbecul va fi intotdeauna un spirit caruia ii place aventura si explorarea teritoriilor noi. O relatie Berbec-Capricorn va fi dificila din aceasta cauza, Capricornului placandu-i linistea propriului camin. Reputatia si pozitia in societate a Capricornului nu pot fi puse sub semnul intrebarii sub nicio forma, iar spiritul aventurier al Berbecului ar putea aduce probleme din acest punct de vedere.

Cu siguranta Capricornul are un job excelent, iar acest lucru il va face sa aiba asteptari foarte mari si din partea partenerului sau, Berbecul. Acesta din urma se va simti intotdeauna presat si va considera ca ii sunt ingradite sentimentele si libertatea de care are atata nevoie. Ideile Berbecului se vor parea copilaresti Capricornului, iar acest lucru ar putea duce la ciocniri majore intre cei doi…

Berbecul este o fire mult prea optimista in viziunea Capricornului, care va gasi intotdeauna cate un aspect negativ in tot ceea ce i se intampla. O astfel de relatie va trebui sustinuta cu putere de ambele parti, fiecare fiind nevoit sa lase mult de la sine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed