Home Horoscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Fecioara

Compatibilitate Berbec-Fecioara

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views

Relatiile dintre Berbeci si Fecioare pot fi adesea tumultoase, iar Berbecii vor fi intotdeauna cei care vor lasa de la ei insisi pentru binele partenerului si al relatiei. Berbecul este semn de Foc, iar Fecioara este semn de Pamant, ceea ce inseamna ca astrele nu vor fi intotdeauna in favoarea relatiei lor.

Compatibilitate Berbec-Fecioara

Compatibilitatea dintre Berbec si Fecioara este adesea pusa la zid, iar un astfel de cuplu va fi intrebat intotdeauna ”Cum rezistati impreuna?”. Este clar, inca de la inceput, faptul ca Berbecii sunt cei care cedeaza intr-o astfel de relatie. Ei vor fi in stare sa faca orice pentru iubirea vietii lor, astfel ajungand la sacrificii foarte mari pentru a mentine focul iubirii.

Minutiozitatea Fecioarei se manifesta in tot ceea ce face, de la curatenia in casa, pana la munca de birou. Aceasta manifestare este foarte de diferita fata de cea a Berbecului, care este extrem de ager si dinamic, cautand intotdeauna ceva nou de facut. Pe de alta parte, Berbecii privesc in perspectiva, nu sunt meticulosi in ceea ce fac si nu vor sti niciodata cu certitudine ce le va aduce ziua de maine.

Acestea sunt principalele contradictii ce vor aparea intr-un cuplu Berbec-Fecioara. Cu toate acestea, Fecioarele isi vor calcula corect iubirea fata de Berbec si vor face tot ce tine de ele pentru a-si multumi partenerul. Fecioara isi va respecta intotdeauna promisiunile, indiferent fata de cine au fost facute, iar in timp, acelasi lucru il vor astepta si de la Berbeci…

Cu toate acestea, in timp, va avea si Fecioara ceva de cerut de la partenerul Berbec. Este bine ca acesta sa tina cont de dorintele Fecioarei si sa incerce sa isi schimbe putin prioritatile. Astfel, desi toata lumea (aparent chiar si natura) va fi impotriva mentinerii relatiei dintre acestia, toate vor merge bine, iar ei vor forma un cuplu fericit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed