Homecompatibilitate zodii Compatibilitatea câștigătoare a zodiilor. Cu cine ai putea să construiești o relație cu adevărat frumoasă

Compatibilitatea câștigătoare a zodiilor. Cu cine ai putea să construiești o relație cu adevărat frumoasă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 644 views
Compatibilitatea castigatoare a zodiilor. Cu cine ai putea sa construiesti o relatie cu adevarat frumoasa
  • Compatibilitățile dintre zodii au fost mereu intens discutate
  • Acesta fiind un subiect atent dezbătut

De câte ori te-ai surprins întrebând o persoană pe care o placi despre zodia sa, ascendent sau despre zodiile foștilor parteneri?

Noi îți venim în ajutor și își spunem care sunt compatibilitățile din această perioadă, pentru a-ți putea construi o relație frumoasă.

Horoscop Berbec

Fecioară – O relație dintre un Berbec și o Fecioară va fi una liniștită, pasională și atent construită. Dacă dai de o astfel de persoană, poți să începi o cunoaștere. Poate să ducă într-o direcție bună.

Horoscop Taur

Rac – Dacă întâlnești un Rac și îți place, nu-i da drumul sub nicio forma. Veți construi ceva minunat, pe termen lung.

Horoscop Gemeni

Berbec – Caută un nativ al acestei zodii și apropie-te de el. Nici nu îți imaginezi ce se poate naște din asta.

Horoscop Rac

Balanța – Nativii acestei zodii îți intră imediat la inimă și nasc în sufletul tău cele mai intense sentimente. Daca îi întâlnești, nu îi lăsa să îți scape.

Horoscop Leu

Gemeni – Aceștia te vor ajuta să treci peste niște traume din trecut și să te îndrăgostești din nou. Cu Gemenii vei putea avea parte de o relație frumoasă, liniștită, una de care să te bucuri pe termen lung. Nu da cu piciorul unei astfel de legături.

Horoscop Fecioară

Scorpion – Vei întâlni persoana potrivită, un Scorpion, și vei face tot ce îți stă în putință pentru a construi o relație frumoasă. Cu un nativ al acestei zodii vei putea construi fix ceea ce îți dorești.

Horoscop Balanță

Capricorn – această zodie este cea mai potrivită pentru tine, mai ales dacă o întâlnești în această perioadă. Tu îți dorești liniște, romantism, ceva serios și de durată, iar un Capricorn ar fi capabil să îți ofere așa ceva. Nu da cu piciorul unei astfel de oportunități.

Horoscop Scorpion

Peștii – Această combinație a fost mereu una care a născut multe scântei. Deși pot apărea conflicte, o relație între un Scorpion și Pești va fi întotdeauna una reușită.

Horoscop Săgetător

Vărsător – Un Săgetător și un Vărsător vor avea întotdeauna ca scop formarea unei familii mari și fericite, motiv pentru care fug de aventuri de o noapte.

Horoscop Capricorn

Fecioară – Sunt șanse mari să te apropii de o Fecioară. Din asta poate lua naștere o poveste frumoasă de dragoste. Doar de voi depinde dacă va fi una pe termen lung.

Horoscop Vărsător

Scorpion – Voi, Vărsătorii și Scorpionii, sunteți într-o permanentă căutare a fericirii. Daca vă întâlniți la momentul potrivit, nu vă veți mai despărți niciodată.

Horoscop Pești

Taur – Peștii și Taurii vor putea avea o relație frumoasă, dar cu năbădăi. Aceștia vor pune distracția pe primul plan și vor construi ceva din asta. Nu vor să audă de monotonie și nici nu preferă să petreacă serile pe canapea, la seriale. Daca vor avea parte de activitatea mult dorită din ambele părți, vor reuși să rămână împreună…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed