Homecompatibilitate zodii Vești bune doar pentru 3 zodii. Atenție nativi la Marte care va intra în zodia Taurului

Vești bune doar pentru 3 zodii. Atenție nativi la Marte care va intra în zodia Taurului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 648 views
Vesti bune doar pentru 3 zodii. Atentie nativi la Marte care va intra in zodia Taurului
  • Vești bune doar pentru 3 zodii
  • Marte intră în zodia Taurului

Luna iulie anunţă noi parteneriate pentru nativii din zodia taur. Scorpionilor le va fi răsplătită implicarea iar peştii îşi pot întâlni marea iubire.

Berbec
Mercur se plimbă prin semnul Gemeni, ceea ce te provoacă să lucrezi la trăirile tale emoționale și spirituale. Trebuie să încetezi să te subevaluezi atât de mult și să începi să îmbrățișezi oportunitățile de vindecare spirituală care te va reda la sine încrezător și de neoprit.

Taur
Acordă o atenție deosebită oamenilor care reapar în viața ta după ce au fost absenţi o perioadă. Cel mai bine este să asculți. Urmează o perioadă în care se anunţă noi parteneriate, dar nu te grăbi în a lua o decizie!

Gemeni
Mercur se mișcă rapid şi afectează modul în care comunici, gândești, socializezi și schimbi informații și, din această cauză, ciclurile retrograde temute ale lui Mercur sunt deosebit de dure pentru tine. Poți percepe lucruri pe care ceilalți pur și simplu le ignoră, ceea ce îți oferă avantaj atât personal, cât și profesional.

Rac
Luna nouă apare la sfârșitul lunii iulie ceea ce îţi oferă o perspectivă cu totul nouă! Urmează o perioadă destul de aglomerată dar dacă te organizezi o sa poţi duce la capăt toate sarcinile atribuite.

Leu
Urmează o perioada mai dificilă din punct de vedere financiar şi asta din cauza faptului că cel mai bine lucrezi pe cont propriu. Nu eşti o persoană care să accepte să facă ce i se spune. Cu toate acestea, o nouă oportunitate se zăreşte şi vei găsi rapid soluţia la toate problemele.

Fecioară
Te faci remarcat prin felul de a gândi. Atenție la greșelile de comunicare care pot perturba ofertele de afaceri. Fii calm şi încearcă să laşi emoţiile deoparte pentru a face faţă situaţiilor tensionate.

Balanţă
La mijlocul lunii iulie vei avea parte de unele momente tensionate care ar putea să îţi schimbe părerea cu privire la anumite persoane. Nu lua decizii pripite în aceste momente. Asimilează informaţiile pentru a face cea mai corectă alegere.

Scorpion
Traversezi o perioada mai aglomerată la serviciu iar acest lucru te face irascibil. Ai parte de înţelegere de la familie ceea ce te face să îţi reîncarci bateriile . Spre sfârţitul lunii munca îţi va fi răsplatită.

Săgetător
Perechea Marte/Saturn îți oferă o noua colaborare. Profită de ea şi ai grijă să îţi îndeplineşti reponsabilităţile. Spre sfârşitul lunii, Mercur în Leu îţi oferă o oportunitate excelentă de a-ţi revizui și a evalua obiectivele și idealurile. Concentrează-te pe oportunităţile de creştere personală şi profesională dar în acelaşi timp, nu uita să te bucuri pentru ceea ce deja ai.

Capricorn
Perechea Mercur/Venus reunește oamenii, dar te poate determina și să îţi analizezi relațiile (atât profesionale, cât și personale) și să scapi de conexiunile care nu mai servesc unui scop. Această energie îţi permite să te desparţi mult mai uşor de anumite persoane. Noile relații începute în timpul acestui tranzit se vor baza pe o bază solidă de prietenie și respect și se pot transforma sau nu în dragoste.

Vărsător
Urmează un eveniment mult aşteptat pentru care ai economisit mulţi bani. Mercur te avertizează cu privire la oboseala acumulată în urma organizării acestui eveniment. Ai grijă la cheltuielile excesive!

Peşti
Te vei reîntâlni cu o veche cunoştinţă şi vei realiza că aveţi foarte multe lucruri în comun. Această revedere trezeşte nişte sentimente pe care nu le-ai mai simţit de ceva vreme şi care te pot face să te îndrăgosteşti. Pentru cei aflaţi într-o relaţie această lună vine cu nişte veşti minunate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed