Homecompatibilitate zodii Cum se comportă zodiile după ce sunt înșelate: Peștii, vor suferi foarte mult în momentul în care vor afla că au fost înșelați

Cum se comportă zodiile după ce sunt înșelate: Peștii, vor suferi foarte mult în momentul în care vor afla că au fost înșelați

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Cum-se-comporta-zodiile-dupa-ce-sunt-inselate.jpeg

Fiecare individ se comportă diferit în momentul în care este înșelat în funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut, dar și în funcție de temperamentul pe care îl posedă fiecare dintre noi.

Așadar, nativul zodiei Taur dacă va fi înșelat se va asigura că și partenerul său va suferi la rândul lui, iar dacă vei înșela un nativ al zodiei Scorpion, nu te va ierta niciodată dacă îl vei înșela, un nativ al zodiacului ceva mai iertător este cel născut sub semnul Berbecului, care, după ce va spune fiecărui cunoscut greșeala comisă de către tine, te va ierta.

Iată cum reacționează fiecare zodie după ce a fost înșelată!

Berbec

 • Berbecii, prin natura lor, sunt firi foarte impulsive și energice, așadar, în momentul în care vor fi înșelați, se vor destăinui tuturor rudelor și cunoștințelor lor. Berbecii pun foarte mult accent pe încredere, de aceea vor căuta să arate tuturor faptul că nu ești o persoană demnă de încredere.
 • Este posibil totuși ca un nativ al zodiei Berbec să te poată ierta.

Taur

 • Nativii zodiei Taur se vor supăra destul de greu însă, fiind, firi vulcanice, în momentul în care vor fi înșelate, nu vor ierta și vor fi foarte încăpățânate încercând să își facă partenerul infidel să sufere.

Gemeni

 • Gemenii pot să fie firi foarte impulsive, mai ales dacă află că au fost înșelați de către partenerul de cuplu. În acest moment, nativii zodiei Gemeni vor suferi o cădere nervoasă, ceea ce îi va face pe acești nativi să distrugă lucrurile personale ale partenerului infidel.

Rac

 • Racii sunt firi foarte sensibile care pot suferi foarte mult, așadar acești nativi, când sunt înșelați, se vor destăinui tuturor cunoștințelor lor și se vor asigura că îți vei primi drept pedeapsă o morală din partea fiecărui cunoscut, pentru a nu mai repeta această greșeală.

Leu

 • Nativii zodiei Leu sunt conducători înnăscuți, așadar vor dori să mențină conducerea chiar și în cadrul relației de cuplu, iar în momentul în care aceștia sunt înșelați, vor folosi greșeala partenerului lor împotriva acestuia, reamintindu-și greșeala comisă și faptul că trebuie să se revanșeze.

Fecioară

 • Nativii zodiei Fecioară sunt firi foarte calculate și chibzuite din acel moment; atunci când sunt înșelate, vor aștepta momentul oportun pentru a se răzbuna pe partenerul lor; de altfel, există posibilitatea ca aceşti nativi să își rănească partenerii infideli pe tot parcursul vieții lor.

Balanță

 • Balanțele au o intuiţie deosebită de aceea își vor da seama dacă au fost sau nu înșelate, iar dacă au fost înșelate, vor căuta toate căile posibile pentru a își umili partenerul.

Scorpion

 • Scorpionii sunt firi foarte pasionale și dedicate căminului, pentru care încrederea reciprocă reprezintă totul, așadar dacă vor fi înșelați nu vor ierta niciodată greșeala partenerului de cuplu.

Săgetător

 • Cei născuți sub semnul Săgetătorului sunt firi foarte afective; din acest motiv, vor suferi foarte mult când vor fi înșelați; însă, cu toate acestea, nu vor dori să mai păstreze legătura cu partenerul infidel, dorind să rupă orice comunicare dintre ei.

Capricorn

 • Atunci când nativul zodiei Capricorn este înșelat, își va dori să încheie imediat relația cu persoana în cauză. Capricornul nu va suferi după fostul partener care a comis o astfel de greșeală, ci, din contră, își va face rapid o altă relație amoroasă, lăsând totul trecutului.

Vărsător

 • Nativii zodiei Vărsător sunt idealiști și sensibili, iar când vor fi înşelaţi, nu vor crede acest lucru din prima sau, cel puțin, până când nu se vor convinge singuri. Iar dacă află că au fost într-adevăr înșelați, atunci se vor îndepărta încet și sigur de partenerul în cauză…

Pești

 • Peștii, fiind firi foarte sensibile, vor suferi foarte mult în momentul în care vor afla că au fost înșelați. Vor fi furioși pe partenerul în cauză, vor căuta să se răzbune pe acesta, iar mai apoi vor deveni indiferenți la ceea ce s-a întâmplat și vor uita complet de partenerul infidel.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed