Homecompatibilitate zodii Descoperă secretele lui Mercur retrograd în Septembrie. Aventuri cosmice și lecții neprevăzute

Descoperă secretele lui Mercur retrograd în Septembrie. Aventuri cosmice și lecții neprevăzute

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Atentie la Mercur retrograd din luna Septembrie. Zodiile afectate
  • Septembrie este dominat de Mercur retrograd
  • Zodiile sunt în alertă cu economiile pe care le-au făcut

Gemenii vor reuși să își plătească datoriile, dar este indicat să nu intre în altele, Balanțele nu vor avea succes nici luna aceasta la o mărire de salariu, iar Vărsătorii vor avea bani pe care să îi cheltuiască pentru altceva decât strictul necesar, dar este foarte important să nu sară calul.

Berbec
Berbecii trebuie să fie precauți, căci pentru ei se anunță schimbări la locul de muncă. Este posibil să fie nevoiți să renunțe la job-ul pe care îl au și să găsească altul, care nu este la fel de rentabil din punct de vedere financiar. Sunt sfătuiți să se reorienteze din timp, pentru a nu fi nevoiți să o facă din pricina constrângerilor.

Taur
Taurii se află la polul opus. Dacă alte zodii trebuie să fie precaute, în această lună, pe plan financiar, ei bine nativii acestei zodii au baftă în ceea ce îi privește starea financiară și investițiile. Aceștia se află într-o perioadă optimă pentru a face achiziții imobiliare și implicit pentru a-și schimba reședința.

Gemeni
Gemenii sunt undeva la mijloc. Vor face rost de o sumă de bani considerabilă, încât să poată să își achite ratele sau datoriile, dar sunt sfătuiți să nu intre în alte datorii, căci nu vor reuși să le dea de capăt ulterior.

Rac
Racii vor avea o lună plină de petreceri de tot felul: nuntă, botez, zi onomastică. Toate acestea vor necesita investiții financiare, ceea ce îi obligă pe Raci să intre în economiile făcute până acum. Sunt sfătuiți să gestioneze bine sumele pe care le investesc pentru aceste evenimente, pentru a nu risipi toți banii economisiți.

Leu
Septembrie este luna în care Leii vor pune accentul pe prietenie. Pentru că se simt prizonierii locului de muncă, decid că este timpul să se destindă și ei. Trebuie să fie atenți la bani și să își impună un buget, pentru a nu ajunge să dea faliment. De obicei, când ies cu prietenii, nu țin cont nici de trecerea timpului, nici de banii care se duc rapid.

Fecioară
Fecioarele nu vor fi satisfăcute pe plan financiar, în schimb, vor fi cu sufletul plin, căci relația cu familia pare să ajungă înapoi pe un făgaș normal.

Balanță
Balanțele au avut o perioadă mai încărcată, căci s-au străduit mai mult la locul de muncă, pentru a obține o mărire de salariu. Vor rămâne dezamăgite, căci nici luna aceasta nu vor reuși să își convingă șeful.

Scorpion
Scorpionii au decis de ceva timp că vor să aducă o schimbare în stilul lor vestimentar, dar nu și-au permis să investească în haine. Luna aceasta vor dispune de venituri mult mai bune și vor face acest pas.

Săgetător
Săgetătorii nu se vor bucura nici în această lună de obiecte noi pentru locuință. Au sperat să li se aprobe creditul, dar nu a fost așa.

Capricorn
Capricornii nu vor reuși să obțină câștiguri excepționale nici de data aceasta, dar înspre finalul lunii vor primi o oportunitate de a avea un venit în plus față de salariul de bază.

Vărsător
Vărsătorii mereu au cheltuit fără să țină cont de sumă. Luna aceasta vor câștiga suficient încât să păstreze totuși un echilibru între venituri și cheltuieli.

Pești
Septembrie îi va pune pe nativii zodiei Pești pe gânduri cu privire la starea lor de sănătate. Aceștia speră să își rezolve problemele cu ajutorul trimiterilor obținute de la medicul de familie, pentru a nu fi nevoiți să scoată bani din buzunar…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed