Homecompatibilitate zodii Doar aceste 5 zodii au șansa să câștige la Loto în luna Noiembrie

Doar aceste 5 zodii au șansa să câștige la Loto în luna Noiembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views 3 minute timp de citit
Doar aceste 5 zodii au sansa sa castige la Loto in luna Noiembrie

Multe persoane afirmă că nu sunt tentate de jocul la Loto; unora li se pare învechit, alții consideră că numerele care ies câștigătoare sunt măsluite iar alții cred că nu au noroc. Chiar și asa, odată  în viață  majoritatea dintre noi suntem tentați să jucăm măcar un bilet. Iată care sunt cele mai norocoase cinci zodii din noiembrie:

  1. Scorpion

Nu te lași rapid influențat de ce zic prietenii și nici dorința de a lăsa ceva bani într-o agenție Loto nu e prea mare, pentru că nu crezi că vei avea noroc. Astrele însă sunt de altă părere; așa că este bine să urmărești puțin statisticile pentru că, pasionat de cifre cum ești, vei găsi o formulă prin care să câștigi o sumă destul de mare. Cea mai bună perioadă pentru tine este între 13-28 noiembrie. Nu investi prea mult, dar e bine să forțezi puțin nota dacă nu câștigi cu primul bilet pe care îl vei alege.

  1. Săgetător

Ești destul de circumspect și nu îți vei lua la întâmplare bilet la Loto, ci te vei gândi de multe ori până să faci pasul acesta. Noiembrie este luna ta, și se pare că ai suficient noroc întât să câștigi o sumă foarte importantă de bani, poate chiar marele premiu.

Ghidează-te după inteligența ta și urmărește statisticile ultimelor luni, dacă asta te face să ai mai multă încredere în numerele pe care le alegi. Secretul este …să joci.

  1. Gemeni

Ești greu de convins să iei un bilet. E ca și cum norocul bate la ușa ta dar tu efectiv nu vrei să-i deschizi  și să-l inviți în casă! Consideri că ai alte lucruri mai bune de făcut cu banii și tinzi chiar să te cerți cu persoana care are ideea de a vă lua câte un bilet la Loto.

Nu mai tragediza. Fă un test: alege niște numere și verifică dacă la prima extragere vor ieși câștigătoare. Dacă simți că ai noroc, fă sacrificiul de a-ți călca pe inimă și cumpără câteva bilete.

  1. Taur

Poate ieși în oraș cu un prieten mai nonconformist și vă încercați norocul la Loterie sau poate intrați într-o incintă cu jocuri de noroc de mai multe feluri. Ideea este că în luna noiembrie banii vor să vină la tine doar dacă faci un pas spre ei.

Nu ești jucător înrăit și nici nu te simți tocmai confortabil cu ideea de a pune accent pe Loterie, dar ca distracție din când în când, găsești că este amuzant. Norocul e de partea ta luna aceasta, așa că ai încredere în intuiția ta!

  1. Vărsător

În noiembrie, poate dintr-o glumă pe care o faci cu un prieten, poate din plictiseală, îți iei un bilet la Loto. Astrele îți sunt complice și se pare că ai toate șansele să câștigi o sumă de bani; nu prea mare, dar suficient cât să îți schimbe starea de spirit în bine pentru toată ziua.

Nu te entuziasma prea tare și nu investi toată suma în alte bilete la Loterie pentru că vei sfârși prin a nu te mai alege cu nimic. Cel mai bine, bucură-te de ce câștigi imediat și încearcă-ți norocul și în altă zi!

Loading RSS Feed