HomeStiri Bebeluşul Luca îi creează noi probleme lui Dani Oţil: „M-au omorât…”

Bebeluşul Luca îi creează noi probleme lui Dani Oţil: „M-au omorât…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 3 minute timp de citit

Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani Oţil, a născut în urmă cu mai bine de o lună şi, deja, cei doi se confruntă cu mici greutăţi. Colicii bebeluşului le dau foarte mari bătăi de cap şi, în stilul caracteristic, Dani a declarat ce are de gând să facă în această privinţă.

12„I-am spus puștiului că abia aștept să îl scot la prima bere. O să mergem într-un loc de fițe, la prima lui bere. Bănuiesc că o să bea la zece ani prima lui bere, că o să aibă voie. Vreau să fie un loc public și de fițe, pentru că eu o să fiu foarte celebru și foarte bogat. Copilul meu va fi educat bine, pentru că-l va educa maică-sa, nu eu. Și eu o să iau prima gură de bere, foarte hotărât, și o să scot un sunet de o să-i bage în sperieți pe ospătari. Și el, pentru că o să fie educat, deși are sămânță de moldovean, o să zică: «Tata, dar nu e ok să faci așa». Și eu o să zic: «Am colici de acum zece ani. M-au omorât colicii tăi și acum mi-au venit mie de la bere, iartă-mă, tati are gaze».

13

Am cele mai tari scuze de când s-a născut bebelușul. Tocmai am anulat întâlnirea pentru un grătar. Nu te duci, că ai copil, e foarte fain”, a spus Dani Oţil în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

14„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta”, a scris Dani Oţil în mediul online, în urmă cu aproximativ o lună…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed