Homecompatibilitate zodii Horoscop 2023. Zodiile pentru care anul 2023 va fi perfect

Horoscop 2023. Zodiile pentru care anul 2023 va fi perfect

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
Horoscop 2023

Zodiile de foc (berbec, leu, săgetător) și cele de aer (gemeni, balanță, vărsător) au parte de oferte și oportunități. Pe de altă parte, zodiile de apă (rac, scorpion și pești) și cele de pământ ( taur, fecioară și capricorn), fac lucrurile pe grabă, într-o atmosferă agreabilă.

Horoscop 2023 Berbec

Bună, Berbecilor! Dacă anul trecut a fost dulce-acrișor, pentru voi, cu urcușuri și coborâșuri, află că anul următor are să fie mai blând. Nu dorim să folosim cuvinte prea mari, dar așteptările sunt pe măsură. Fie că vorbim de noroc pe partea financiară, fie că vorbim de noroc pe partea sentimentală, cert este că ai din plin. Berbecii singuri, vor găsi persoana potrivită, care să le înțeleagă accesele de impulsivitate, dar care să-i și tempereze, în același timp. Fiți cu ochii cât cepele, pentru că o persoană bună apare, dar nu singură, ci însoțită de una rea.

Horoscop 2023 Taur

Bună, Taurilor! Sunteți, în general, o fire ambițioasă cu spirit de învingător, dar în 2023, pare că vă întreceți pe voi înșivă. Faceți lucrurile cu extrem de multă pasiune și tindeți, din cine știe ce motiv, să grăbiți orice acțiune pe care o exercitați. Lecția cea mai importantă pe care o veți învăța este că aveți mai multă nevoie de calmitate decât v-ați fi închipuit. Anul 2023, este un an al realizărilor și al conștientizărilor. Poate ar trebui să lăsați în trecut, prieteni sau rude, care vă făceau zile fripte. Un nou an, un nou început pentru nativii Taur.

Horoscop 2023 Gemeni

Bună, Gemenilor! În 2023, aveți tendința să repetați greșelile din trecut, fără a vă interesa cât de mult vă afectează, pe orice plan. Aveți nevoie de o schimbare, de noi prieteni, de o nouă mașină, poate de o nouă locuință sau un nou partener. Ceva din toate acestea, vă aduc doar spre eșec. Trebuie să fiți atenți la comportamentul celor din jur și să vă faceți clare interesele. Veți performa la job, de aceea, ultimul lucru care vă lipsea, era un dezechilibru mental.

Horoscop 2023 Rac

Bună, Racilor! Anul acesta, aceștia ne surprind prin dorința lor puternică, pe care și-o manifestă, înspre a-și forma o familie, mesaj interceptat de stele, pentru nativii singuri, desigur, iar pentru cei deja aflați într-un mariaj, își doresc să petreacă un timp cantitativ cu membrii familiei. Singurul inconvenient, ar fi acela că timpul nu este neapărat de calitate. După o anumită perioadă, simțiți nevoia de o escapadă. Modestia te caracterizează, dar dacă nu, ar fi cazul. Nu ești un semn zodiacal prea norocos. În materie de oportunități, nu se arată mare lucru.

Horoscop 2023 Leu

Bună, Leilor! Cu toate că sunteți extrem de curtați, nu este bine să fiți atras în mrejele cui nu trebuie. Judecând după firea de veșnic cuceritori, a leilor, tind inevitabil, să aleagă persoana greșită, în materie de amor. Specialiștii în astrologie, recomandă, să vă treziți din starea aceasta de reverie și să alegeți corect și rațional, partenerul. Dimpotrivă, dacă sunteți căsătoriți, ar fi cazul să reconsiderați decizia. Chiar dacă în toate domeniile sociale, te afunzi în dezamăgire, află că pe plan profesional excelezi.

Horoscop 2023 Fecioară

Bună, Fecioarelor! Anul 2023, vine cu multe probleme în relație. Se știe, că atunci când fecioarele simt că au găsit persoana potrivită, se grăbesc să îi arate acest lucru prin toate tipurile de iubire posibile. Ei bine, în momentul în care nu primesc nimic din ce oferă, atunci lucrurile iau o altă întorsătură și îi transformă pe nativii fecioară, în adevărați inamici. Consideră că iubirea este un act de reciprocitate, când nu sunt tratați ok, se retrag. De aceea, multe dintre relațiile fecioarelor, se vor sfârși în 2023, decid să nu mai lupte în van. La job, lucrurile nu sunt mai bune. Stresul acumulat din cuplu, vă distrug starea și sporul de la lucru.

Horoscop 2023 Balanță

Bună, Balanțelor! Anul acesta, mai mult ca oricând, veți fi ascultați. Prieteni, membrii ai familiei sau chiar colegi de la locul de muncă, se bazează pe sfaturile voastre, în 2023. Vi se dă o mare oportunitate să lucrați cu voi și cu vorbele. O responsabilitate vi se pune pe umeri, așa că, este recomandat să tratați cu prudență lucrurile. Nu veți avea ocazia să călătoriți de câte ori vreți voi, de aceea ați face bine să transformați casa, într-un sanctuar prielnic meditației și relaxării. Anul 2023, vă dă ocazia să întâlniți persoane noi, dar nu și pe o durată lungă de timp.

Horoscop 2023 Scorpion

Bună, Scorpionilor! Vouă, vi se oferă șansa să faceți lucrurile corect, anul acesta. A doua oară pare să fie cu noroc, de altfel. Dacă vă jucați cărțile corect, va fi un an bun din punct de vedere financiar. Din nefericire, va fi și plin de singurătate. Nu veți fi în “top căutări”, în agenda amicilor voștri, nici în cea a familiei. Veți fi în mare parte din 2023, singuri. Veți oscila în a lucra foarte mult și în a procrastina la fel de mult. Un an haotic cu prea puține semne de bine, pentru voi.

Horoscop 2023 Săgetător

Bună, Săgetătorilor! Pentru voi, 2023 este un al schimbărilor radicale. În anul precedent v-ați luptat foarte mult cu sentimentele voastre, însă acea persoană din trecut, revine. Indirect sau nu, legătura se reia, iar viața voastră se va metamorfoza. Vă veți îndrăgosti, mai pe scurt. Rezistați eroic din a-i controla pe ceilalți, iar astfel se creează prietenii de durată. În plan social, jubilezi, dar nici în plan profesional lucrurile nu stau mai prejos. Deși, începe mai greu, anul se va termina cu reușite, pentru voi.

Horoscop 2023 Capricorn

Bună, Capricornilor! În 2023, veți trece printr-o puternică criză existențială. În urma experiențelor pe care le-ați trăit, dobândiți capacitatea să treceți cu brio peste orice obstacol. Sunteți, într-adevăr, mai vulnerabili decât în mod normal, tindeți să vă izolați și să vă rezolvați de unii singuri problemele, dar de parcă urmărim un scenariu bun de film, va apărea o persoană, fie ea prieten sau viitorul partener, care să vă dea mâna de care aveați nevoie,să vă ridicați. E anul ideal, să vă redescoperiți din punct de vedere spiritual.

Horoscop 2023 Vărsător

Bună, Vărsătorilor! Anul 2023, este, pentru voi, anul de glorie absolută. Ajungeți să vă cunoașteți propriile puteri, să vă iubiți și să munciți mai mult ca niciodată pentru îndeplinirea visurilor voastre. Ați depus eforturi extraordinare să supraviețuiți în trecut, de aceea, anul acesta și tot ce el vă oferă, sunt răsplățile pentru sacrificiile făcute. Familia, poate reprezenta la un moment o povară, dar vă asumați acest lucru și vă continuați viața, în ritmul clasic. Se pune problema călătoriilor pe distanțe și durate lungi, cu scop revelator și de redescoperire completă a sinelui.

Horoscop 2023 Pești

Bună, Peștilor! Ultimii, dar nu cei din urmă, peștii, vor avea parte de un an activ. Vor fugi de colo-colo pentru a pune cap la cap, ultimele detalii în ceea ce privește o decizie importantă. E anul încăpățânării, dar voi decideți în ce sens. Vă țineți de promisiunile din trecut, nu mai păstrați lângă voi persoanele pe care nu vă puteți baza. Puneți dragostea mai sus decât ați fi pus-o în trecut. Vă doriți o relație cu cineva care să nu vă manipuleze, dar întâi de toate vă doriți un partener, pentru a vă bucura de ce are viața să vă ofere…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed