HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cât de sensibilă ești în funcție de zodie: Femeia Săgetător se implică trup și suflet în tot ceea ce face

HOROSCOP: Cât de sensibilă ești în funcție de zodie: Femeia Săgetător se implică trup și suflet în tot ceea ce face

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2.2K views 3 minute timp de citit

Cu siguranță fiecare dintre noi are „toane” din când în când. Unele tind chiar să exagereze, iar pentru altele acesta este pur și simplu felul lor de a fi.

Te-ai gândit vreodată cât de sensibilă ești în funcție de semnul tău zodiacal? Ei bine, iată!

Berbec

Pe cât pari de puternică și de greu de învins, pe atât ești mai ușor de rănit. Dacă cei din jur nu îți acordă atenție și nu țin cont de părerile tale, ei bine, reușesc să te „scoată din pepeni”, uneori ajungând chiar să-ți fure câteva lacrimi. Aceste lacrimi nu sunt neapărat de durere, ci, mai degrabă, de nervi!

Taur

Chiar dacă nu pari a fi genul de persoană sensibilă, până și tu ai punctele tale sensibile. Dat fiind faptul că depui eforturi mari la locul de muncă, dacă nu ești apreciată pentru ele, acesta este „capătul” pentru tine.

Gemeni

Te implici 100% într-o relație, iar atunci când partenerul tău nu îți răspunde la fel, ești devastată. Dacă oamenii din jur se îndoiesc de încrederea ta, acest lucru devine o adevărată „rană” care nu ar trebui atinsă, pentru a se putea vindeca.

Rac

Dragostea și efectele negative pe care le poate aduce sunt punctul tău sensibil. Nu îți place să îți pierzi timpul cu oricine, iar atunci când nu găsești o persoană pe placul tău, pari a fi dezamăgită și profund rănită.

Leu

Nativele acestei zodii par a fi uneori cele mai orgolioase persoane, dar, cu toate acestea, au și ele o inimă. Sunt persoane care suferă atunci când cei dragi suferă, iar singurătatea le doboară.

Fecioară

Nu or fi printre cele mai puternice persoane, dar cu siguranță nu se lasă călcate în picioare. Micile certuri în relația de cuplu sau cu cei dragi sunt un chin pentru femeile Fecioară, dar încearcă mereu să nu se lase doborâte de acestea.

Balanță

Chiar dacă nu arată acest lucru, nativele acestei zodii sunt foarte sensibile. O ceartă cu cea mai bună prietenă sau chiar cu un coleg de muncă va reuși cu siguranță să o descurajeze. Puțini reușesc să descopere suferințele acestora, iar când o fac, acestea sunt deja foarte adânc pătrunse în suflet.

Scorpion

Misterioase și uneori chiar indiferente, iată că și femeile Scorpion fac parte din această listă. Trădarea este cu siguranță principalul lucru care va aduce supărări nativelor acestei zodii, indiferent că ne referim la dragoste sau la relațiile cu cei din jur.

Săgetător

Femeia Săgetător se implică trup și suflet în tot ceea ce face, iar dacă uneori lucrurile nu decurg conform planului stabilit, acest lucru va fi o mare decepție pentru ea. Dacă ai păreri opuse de ale ei, cu siguranță acestea nu vor fi bine-venite.

Capricorn

Nativele acestei zodii par a fi „reci” însă nu este deloc așa, se folosesc de această „răceală” pentru a se proteja de eventuale suferințe de care ar putea avea parte, în special în dragoste.

Vărsător

Se pare că ești pe locul întâi din acest punct de vedere. Cu cât te apropii mai mult de persoane, lucru pe care îl faci mai mereu, cu atât ești mai afectată atunci când acestea te supără cu ceva, în special când se îndoiesc de tine…

Pești

Femeia Pești are tendința de a-și crea tot felul de scenarii, suferind astfel de multe ori fără un motiv anume. Când se „lovește” de un moment mai dificil, această nativă tinde să se interiorizeze, pentru a nu arăta că suferă sau că este afectată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed