HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Ce preferi să citești în funcție de zodie

HOROSCOP: Ce preferi să citești în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/Ce-preferi-să-citești-în-funcție-de-zodie.jpg

Mulți dintre noi avem o mică pasiune pentru lectură. Care sunt oare preferințele noastre în funcție de semnul zodiacal?

Berbec

Se pare că femeia Berbec nu se omoară foarte mult cu cititul, dar atunci când o face, preferă să fie o povestioară scurtă și care să-i capteze atenția încă de la parcurgerea primelor rânduri. Cu toate acestea, biblioteca ei pare a fi populată cu numeroase cărți sau chiar reviste.

Taur

Preferințele nativelor acestei zodii se îndreaptă spre acele cărți care sunt considerate ca fiind clasice. Ele preferă să aibă pe rafturile bibliotecii cărți care au etichete de „ediții limitate”, unele dintre acestea fiind și foarte greu de găsit.

Gemeni

Femeia Gemeni nu vede o carte ca fiind doar un material de citit. Majoritatea conversațiilor sale pornesc de la această temă și adoră acele cărți care sunt pline de ilustrații și imagini care oferă suportul textului din cartea respectivă.

Rac

Cu siguranță cărțile care au un fir narativ imprevizibil și plin de mister se află în topul preferințelor femeii Rac. Îi place să se „afunde” în povestea descrisă și trăiește imaginar tot ceea ce este descris în aceasta.

Leu

Fiind o personalitate care nu se poate caracteriza prin intermediul banalului, femeia Leu are o înclinație puternică spre acele cărți care descriu momentele istorice sau viața unor personalități care au reușit să iasă în evidență prin inteligența lor.

Fecioară

Pasionate de analiză și cu un simț ușor critic, nativele acestei zodii par a fi iubitoarele manufacturilor și revistelor care oferă tot felul de sfaturi referitoare la grădinărit sau idei despre cum ai putea să îți decorezi locuința.

Balanță

Balanțele îndrăgesc acele romane care descriu povești clasice sau cărțile în urma cărora au fost realizate diverse filme. Puțin mister nu strică, fiind pasionate de tot ceea ce ține de imaginar și un „strop” de creativitate.

Scorpion

Fiind unele dintre cele mai misterioase și seducătoare femei, acestea preferă acele reviste sau articole care au ca subiect de interes sexul și tot ceea ce ține de acesta. Se pare că sunt printre puținele persoane care chiar răsfoiesc și citesc foarte des Kamasutra, fiind interesate de toate pozițiile care sunt descrise în aceasta.

Săgetător

Căutătoare ale adevărului universal și pasionate de lectură, femeile Săgetător au numeroase cărți de filosofie și spiritualitate. Fie că sunt mai vechi, fie abordează aspecte noi din aceste domenii, vor fi mereu un punct de interes pentru nativele acestei zodii.

Capricorn

Cărțile de dezvoltare personală și tot felul de reviste care abordează subiecte de acest gen sunt cele preferate de către femeia Capricorn. Va încerca mereu să-și îmbogățească cunoștințele cu astfel de lecturi și nu se va sătura vreodată.

Vărsător

Sunt unele dintre cele mai visătoare persoane și se vor orienta mereu spre acele cărți care au un titlu mai neobișnuit și ciudat. Atunci când intră într-o librărie, femeia Vărsător se va îndrepta mereu spre secțiunea SF și va sta chiar ore în șir pentru a alege cartea pe care o vede ca fiind cea mai interesantă…

Pești

Sentimentală din fire, femeia Pești adoră poezia și va vedea mereu o carte de poezii ca fiind o metodă de relaxare și de eliminare a stresului. Cărțile psihologice și cele spirituale sunt și ele binevenite pe rafturile bibliotecii sale, fiindu-i greu să se despartă de acestea odată „cufundată” în studiatul lor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed