Horoscop Rac 2014

Share

Anul 2014 este unul destul de ocupat si agitat pentru multe dintre zodii. Horoscopul zodiei Rac pentru 2014 va fi incarcat. Nativii vor avea parte si de cateva momente mai grele dar vor sti sa le depaseasca fara a pierde prea mult.

Horoscop Rac

Racii au parte de planeta Jupiter asa ca li se vor da multe posibilitati de afirmare si si de ascensiune profesionala. Horoscopul Racului pentru 2014 este bun pentru terminarea studiilor, pentru inceperea unor activitati culturale. Alti Raci vor putea pune bazele unor afaceri de succes sau vor duce la indeplinire proiecte incepute anterior.

Jupiter isi poate arata pe parcursul anului si latura negativa. Astfel, nativii vor exagera in anumite momente, vor munci excesiv si stresul isi va face simtita prezenta. Daca nu sunt atenti se pot vedea in situatii prea dificile pentru ei. Racul trebuie sa invete sa fie mai disciplinat, mai organizat daca vrea sa-si atinga scopurile.

Racul trebuie sa acorde atentie si sanatatii sale. Este recomandat sa faca vizite medicale periodice pentru a exclude eventualele afectiuni medicale. Stresul acumulat in timpul anului poate aduce probleme de concentrare asa ca o vacanta este si ea bine venita din cand in cand.

Nativii pot avea parte de experiente interesante pe toate planurile daca stiu sa profite de ele si sa le maximizeze beneficiile.

Horoscopul dragostei pentru zodia Rac 2014

Pana la jumatatea anului 2014 Racul are parte de evenimente pline de incarcatura emotionala. In acest an persoanele nascute sub acest semn zodiacal isi doresc libertate si multa aventura. Iubesc cu pasiune si cu daruire totala si uneori isi idealizeaza partenerul.

Saturn si Pluto isi fac aparitia in aceasta zodie si asta inseamna ca Racii se vor bucura de relatii frumoase dar uneori foarte complicate. Inceputul anului este putin dificil din punct de vedere sentimental si Racii vor trebui sa munceasca putin pentru a mentine stabilitatea relatiei lor.

Incepand cu a doua jumatate a anului Racii vor lua decizii definitive in privinta relatiei de cuplu. Dar un eveniment neasteptat schimba lucrurile in bine. Pasiunea revine in viata lor si se pot bucura de ea cu toata intensitatea.

Horoscop profesional Rac 2014

Uranus in Casa muncii aduce un 2014 foarte ocupat pentru Raci. Vor fi avizi de cunoastere si vor munci intens pentru a avansa in ierahia profesionala. Anumite planuri incepute in anul anterior vor fi duse la indeplinire datorita ambitiei de care dau dovada.

Racul va face progrese notabile in sfera profesionala. Sunt mereu in cautarea succesului si vor munci onest pentru a-l obtine.

Vara vine cu mult entuziasm si multa energie pentru Rac. Forta incredibila cu care este inzestrat va ajuta Racul sa faca un pas mare in cariera. Anumite probleme si persoane vor incerca sa impiedice aceasta ascensiune  asa ca se poate anunta o lupta destul de apriga.

Tensiunile vor fi diminuate incepand cu sfarsitul verii si rezultatele benefice incep sa se vada. Din toamna vor aparea si beneficiile financiare. Banii nu vor mai fi o problema si pot aparea si cateva bonusuri ca rasplata pentru munca depusa.

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news