Homecompatibilitate zodii Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Gemenii vor fi mai înțelepți decât au fost până acum și vor începe să cheltuie cu cap

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Gemenii vor fi mai înțelepți decât au fost până acum și vor începe să cheltuie cu cap

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 630 views 3 minute timp de citit
Horoscop saptamanal 13-19 martie 2023. Gemenii vor fi mai intelepti decat au fost pana acum si vor incepe sa cheltuie cu cap
  • Racii vor încerca să convingă persoanele apropiate să fie mai mature
  • Balanțele sunt destul de creative în cea mai mare parte a săptămânii
  • Peștii vor începe să fie mult mai ușor de convins de către cei din jur

Berbecii vor primi toată susținerea de care vor avea nevoie din partea familiei, Taurii trebuie să își îndrepte atenția și către ceea ce persoanele din jur au nevoie, iar Gemenii vor fi mai înțelepți decât au fost până acum.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Berbec

Berbecii vor primi toată susținerea de care vor avea nevoie din partea familiei, pe tot parcursul săptămânii, pentru a ține piept unui eveniment care îi va pune în dificultate. Nativii vor reuși să se mobilizeze și să dea dovadă de unele reușite considerabile.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Taur

Taurii trebuie să își îndrepte atenția și către ceea ce persoanele din jur au nevoie, fără a mai considera că ceea ce li se potrivește lor li se potrivește și celor apropiați.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Gemeni

Gemenii vor fi mai înțelepți decât au fost până acum și vor începe să cheltuie cu cap. Nativii vor lăsa pentru alta dată ceea ce pot amâna și se vor axa doar asupra cheltuielilor care sunt urgente.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Rac

Racii vor încerca să convingă persoanele apropiate să fie mai mature, pentru a reuși să se descurce mult mai ușor în situațiile care le pun în dificultate. Nativii au anumite sfaturi prețioase, dar nu le pot oferi cu forța, dacă acestea nu se vor a fi primite.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Leu

Leii vor fi prinși purtând o discuție care îi poate dezavantaja, dacă nu vor ști cum să abordeze situația. Nativii au intenții bune, dar nu le-au exprimat așa cum ar fi trebuit.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Fecioară

Fecioarele simt că dinamica lipsește foarte mult din viața lor, așa că vor încerca să se înscrie la niște cluburi în care își pot dezvolta noi abilități. Nativii au nevoie de noi experiențe, pentru a se detensiona după ce vin de la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Balanță

Balanțele sunt destul de creative în cea mai mare parte a săptămânii, iar acest lucru le ajută foarte mult în gestionarea unor situații critice. Nativii dau dovada de foarte multe idei care îi pot ajuta să iasă din orice încurcătură.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Scorpion

Scorpionii trebuie să se oprească din a-și mai face griji, deoarece perioada pe care o traversează este doar una pasageră, iar toate lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să uite de promisiunile pe care le-au făcut, deoarece zilele acestea sunt perfecte pentru a le putea îndeplini. Apropiații au luat de bune cuvintele lor, așa că nativii nu pot să dezamăgească.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Capricorn

Capricornii vor veni cu foarte multă energie la birou întreaga săptămână, însă, colegii de la locul de muncă nici nu vor să audă de treabă. Prin urmare, nativii nu vor reuși să îi convingă, așa că vor trebui să se apuce singuri de tot ceea ce aveau de făcut.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Vărsător

Vărsătorii vor fi luați prin surprindere de schimbările frumoase de care vor avea parte pe plan sentimental și se vor bucura când vor întâlni o persoană care îi va face să tresară de bucurie.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023 Pești

Peștii vor începe să fie mult mai ușor de convins de către cei din jur, deoarece vor începe să acorde o credibilitate mai mare sfaturilor pe care le primesc. Acest lucru le va permite nativilor să învețe să fie mai deschiși către noi oportunități…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed