Home compatibilitate zodii Horoscop Săptămânal 15-21 August 2022. Fecioarele vor avea parte de un câştig substanţial

Horoscop Săptămânal 15-21 August 2022. Fecioarele vor avea parte de un câştig substanţial

autor Elena Yvette
147 vizualizari
Horoscop Saptamanal 15-21 August 2022. Fecioarele vor avea parte de un castig substantial
  • Horoscop săptămânal pentru toate zodiile
  • Horoscopul săptămânii 15-21 August
  • Află ce îți rezervă astrele în această săptămână

Săptămâna aceasta berbecii vor rezolva rapid toate problemele, gemenii trebuie să abordeze responsabilităţile cu răbdare, iar fecioarele vor avea parte de un câştig substanţial.

Berbec
Nativii din zodia berbec, găsesc soluţii rapide pentru problemele pe care le vor întâmpina în această săptămână. Mai mult decât atât, dacă hotărăsc să lase egoismul deoparte, îşi vor crea noi prieteni.

Taur
Săptămâna aceasta taurii simt nevoia să se apropie mai mult faţă de familie şi prieteni. Sunt mult mai deschişi şi comunicativi decât de obicei, iar spre sfârşitul săptămânii, vor avea parte de o ieşire sau chiar de un eveniment la care se vor simţi foarte bine.

Gemeni
Gemenii vor avea o săptămână foarte încărcată. Prima parte a săptămânii, responsabilităţile de la serviciu, cât şi cele personale vor fi rezolvate cu răbdare. Spre sfârşitul săptămânii, vor avea parte de relaxare şi distracţie, drept răsplată pentru munca depusă.

Rac
Racii se axează pe muncă, schimbări şi chiar renovări casnice. Va fi o săptămână excelentă, în care veţi lua cele mai bune decizii legate de schimbările din viaţa dumneavoastră. Fie că vă renovaţi casa, aplicaţi pentru un nou job, aceste decizii vă vor aduce mai târziu satisfacţii.

Leu
Dragostea este cea care îi va face pe nativii din zodia leu, să devină mult mai curajoşi şi determinaţi săptămâna aceasta. Starea de fericire şi împlinire, vă va cuprinde profund şi veţi avea curajul să faceţi orice vă doriţi, deoarece ştiţi că sunteţi susţinuţi şi încurajaţi.

Fecioară
Fecioarele vor avea parte de câştiguri substanţiale această săptămână. Cu toate că munca pe care o vor depune, le va ocupa aproape tot timpul, la finalul săptămânii, fecioarele se vor bucura de o sumă frumoasă de bani.

Balanţă
Balanţele vor fi indecise şi neliniştite la începutul săptămânii. Familia şi apropiaţii le vor fi alături şi îi vor încuraja să îşi ducă la bun sfârşit planurile. Ba chiar mai mult vor primi un ajutor neaşteptat.

Scorpion
Sorpionii vor avea o săptămână foarte productivă. Şefii se vor declara foarte mulţumiţi de munca depusă şi le vor oferi o recompensă, drept răsplată. Spre finalul săptămânii, vor sărbători reuşita alături de familie şi prieteni, sau chiar vor organiza o mică excursie.

Săgetător
Nativii din zodia săgetător vor fi nevoiţi să ia nişte decizii importante la locul de muncă. Fie că trebuie să finalizeze o lucrare, fie trebuie să creeze un nou concep, pe umerii lor se lasă treaba cea mai grea. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să se concentreze şi să îşi pună funcţiune imaginaţia şi creativitatea.

Capricorn
Capricornii vor avea o săptămână relaxantă, cu puţine responsabilităţi şi obiective. îşi vor dedica timpul în mare parte familiei şi vor rezolva problemele casnice. Spre sfârşitul săptămânii, vor fi puşi iar în priză, pentru a se reapuca de muncă serios.

Vărsător
Vărsătorii vor fi foarte comunicativi cu cei din jur şi chiar binevoitori. Vor face multe favoruri, iar acest lucru le va oferi încredere în forţele proprii. Mare grijă însă la persoanele care doresc doar să profite de această bunătate.

Peşti
Nativii din zodia peşti vor avea o săptămână plină. La serviciu vor fi distraşi de cei din jur, iar acest lucru nu le va aduce beneficii, dimpotrivă. De asemenea, peştii trebuie să se preocupe de sănătate…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies