Homecompatibilitate zodii Horoscop weekend 22-24 Iulie 2022

Horoscop weekend 22-24 Iulie 2022

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 937 views
Horoscop weekend 22-24 Iulie 2022

Horoscop weekend 22-24 Iulie 2022. Balanţele vor profita de weekend pentru a analiza aspecte din viaţa personală, Peştii îşi vor petrece timpul cu prietenii şi familia, iar Taurii vor organiza o nouă vacanţă.

Berbec
În prima zi de weekend vei fi ocupată să îţi rezolvi unele aspecte ce ţin de viaţa ta personală, lucru care te va ţine destul de ocupată şi mereu pe fugă. În restul timpului vei reuşi să te odihneşti şi să te pregăteşti spiritual pentru o nouă săptămână de muncă.

Taur
Weekendul acesta vei începe să îţi organizezi următoarea vacanţă. Nu reuşeşti să te hotărăşti în privinţa destinaţiei, şi se pare că iubitul tău vrea total altceva. Încearcă să nu te cerţi cu el şi caută un loc cu care să fiţi de acord amândoi.

Gemeni
Rudele tale par să îţi dea bătăi de cap în acest sfârşit de săptămână pentru că nu mai reuşeşti să fii singură niciun moment. Acest lucru nu este deloc pe placul tău, mai ales că unele din ele nu ştiu mare lucru despre tine.

Rac
Te pregăteşti intens pentru o nouă săptămână de muncă, chiar dacă este weekend şi este timpul tău liber. Cu siguranţă urmăreşti să faci o impresie bună şefilor şi colegilor de muncă, şi poate vei obţine o promovare substanţială în scurt timp.

Leu
Încerci din răsputeri să atragi atenţia partenerului tău de viaţă însă acesta este ocupat cu diverse activităţi şi pare să te ignore mai mult. Caută-ţi şi tu alte lucruri mai bune de făcut şi plăteşte-i tratamentul urât cu aceeaşi monedă.

Fecioară
Profită din plin de aceste două zile libere deoarece nu ştii ce te aşteaptă în viitorul apropiat şi ai nevoie de „baterii” încărcate. Nu te mai gândi la tot felul de lucruri negative, care te stresează şi te îngrijorează, ci concentrează-te doar pe propria ta fericire.

Balanţă
Fii sinceră cu tine însăţi şi răspunde-ţi clar acelor întrebări care te macină pe interior de atâta vreme. Vei dedica acest weekend meditaţiei asupra propriei tale persoane, aşa că vei dori să fii singură şi să nu te deranjeze nimeni.

Scorpion
Planifică-ţi din timp activităţile pe care vrei să le faci, pentru că nu mereu poţi să fii spontană. Unele detalii trebuie programate din timp, iar tu nu prea ai obiceiul să te gândeşti şi la „ziua de mâine”. Când erai tânără era mai usor să fii impulsivă, însă acum ai diferite responsabilităţi.

Săgetător
Astrele sunt de partea ta, aşa că orice îţi vei propune să faci în acest weekend va avea succes fără să îţi faci prea multe griji sau să te stresezi. Totuşi, încearcă să laşi viaţa profesională deoparte măcar în aceste două zile, pentru a-ţi încărca „bateriile”.

Capricorn
Chiar dacă ţi-ai propus să faci mai multe treburi casnice în acest weekend se pare că nu prea dai randament, motiv pentru care eşti pusă pe lenevit. Nu este nicio problemă, apelează la cineva drag ca să îţi ofere ajutor. Oricum, unde-s doi, puterea creşte!

Vărsător
Chiar dacă tu ţi-ai organizat weekendul până la cel mai mic detaliu, se pare că vei fi pusă în situaţia de a anula totul. Vremea nu ţine cu ceea ce ţi-ai programat, dar poate ca weekendul viitor va fi mai bine pentru tine!

Peşti
Dacă în cursul săptămânii te-ai axat pe succesul vieţii profesionale, în weekend te concentrezi pe aspecte ale vieţii personale şi amoroase. Prietenii şi familia ta vor fi fericiţi că petreci timpul cu ei şi îţi vor pregăti câteva surprize…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed