Homecompatibilitate zodii Luna Nouă în Leu semnifică noi începuturi pentru zodii. Capricornii vor avea parte de un viitor luminos

Luna Nouă în Leu semnifică noi începuturi pentru zodii. Capricornii vor avea parte de un viitor luminos

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 614 views 3 minute timp de citit
Luna Noua in Leu semnifica noi inceputuri pentru zodii. Capricornii vor avea parte de un viitor luminos

Din punct de vedere astrologic, Luna Nouă semnifică noi începuturi. Capricornii vor avea parte de un viitor luminos, dar doar dacă vor alege să facă pace cu trecutul. Vărsătorii vor avea parte de întâlniri cu persoane dragi, care îi vor face să se simtă foarte fericiți, iar unii dintre nativii lei vor pune bazele unei noi relații de cuplu cu o persoană specială.

BERBEC
Berbeci, aveți grijă să nu intrați în polemici și să vă păstrați calmul. Universul vă va răsplăti munca depusă printr-o mărire de salariu. Chiar dacă sunteți persoane ocupate, trebuie să vă faceți timp și pentru a fi alături de familie și de cei dragi. Luna nouă vă aduce noroc în dragoste, la sfârșitul lunii iulie!

TAUR
Cei născuți în zodia taur se vor simți pregătiți să își urmeze visele și să lupte pentru îndeplinirea acestora. Din fericire, astrele vă susțin și veți avea parte de spor mult timp de acum încolo. Trebuie însă să aveți grijă și să nu vă lăsați duse de val.

GEMENI
Luna nouă aduce cu sine noroc în zona dragostei. Astfel, veți avea parte de senzualitate, plăcere și fericire. De asemenea, în domeniul profesional vă veți simți mai apreciate și meritele voastre vor fi recunoscute de cine trebuie.

RAC
Pe plan profesional, veți obține ceea ce vă doriți deoarece veți ști să comunicați și să negociați foarte bine. În ceea ce privește stima de sine, aceasta va crește considerabil și vă veți simți mai frumoase și mai atractive ca niciodată.

LEU
Luna iulie este favorabilă pentru formarea unor noi relații amoroase, dar și pentru domeniul financiar. Atât acasă cât și la serviciu știți să comunicați foarte bine.

FECIOARĂ
Fecioarele se vor putea concentra mai bine, iar memoria lor va deveni mai bună, grație planetei mercur. La finalul lunii, vă veți simți aventuroși, însă Jupiter retrograd vă avertizează să aveți grijă la economii și la finanțe.

BALANȚĂ
Balanțele vor avea parte de mari succese pe plan profesional. Numeroase persoane vă admiră abilitățile și felul în care arătați, lucru care va juca un rol important în perioada imediat următoare.

SCORPION
Din păcate, în luna Iulie, unii dintre scorpioni vor avea parte de tensiuni, mai ales în relații. În ceea ce privește domeniul profesional, Venus poziționată în rac vă încurajează să fiți originali, pentru că așa vă veți deosebi de competitori și veți face o impresie bună.

SĂGETĂTOR
Unii nativi din zodia săgetătorului se vor simți mai atractivi. În viața profesională, lucrurile devin competitive. De lună nouă, săgetătorii vor deveni mai deschiși către lumea din exterior, însă se vor concentra și pe cea interioară. Vă puteți folosi de aceste energii pentru a fi mai recunoscători pentru dorințele deja împlinite.

CAPRICORN
Capricornii își iau în sfârșit inima în dinți și își exprimă sentimentele. De asemenea, nativii singuri au șanse mari să își găsească sortitul, Învățați să spuneți da lucrurilor care vă fac plăcere și nu celor care nu vă sunt de folos. Nu în ultimul rând, pentru a aduce o viață fericită, este indicat ca de lună nouă să faceți pace cu trecutul.

VĂRSĂTOR
În viitorul apropiat concentrarea va fi pusă la încercare. De lună nouă, cei născuți sub semnul vărsătorului vor avea parte de bucurii și întâlniri care le vor face plăcere. De asemenea, în sfârșit, la serviciu totul pare mai simplu și lucrurile avansează în direcția dorită.

PEȘTI
Peștii pot avea parte de noi începuturi. Grație planetei Mercur, vei deveni un mai bun negociator. Pe plan sentimental, unii nativi se vor simți mai atractivi și mai demni de dragoste decât până acum. De la jumătatea lunii, este posibil să începeți o nouă poveste de dragoste…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed