Homecompatibilitate zodii Horoscop special de weekend. Zodiile care au un weekend perfect

Horoscop special de weekend. Zodiile care au un weekend perfect

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 524 views 4 minute timp de citit
Horoscop special de weekend. Zodiile care au un weekend perfect
  • Horoscop special de weekend pentru toate zodiile
  • Previziuni astrale pentru weekend
  • Zodiile care au un weekend perfect

Gemenii sunt dornici de aventură, Leii au planuri mărețe, iar Fecioarele se bucură de compania prietenilor!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
În următoarea perioadă, vei avea parte de discuții în familie ce au ca scop stabilirea unor idei de afaceri. Este important să asculți și părerile celorlalți pentru a putea ajunge la strategia optimă. Chiar dacă nu veți fi de acord în toate privințele, cu siguranță veți ajunge la o cale de mijloc prin înțelegere și calm.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Deși sperai că în acest sfârșit de săptămână te vei putea relaxa pe deplin, se pare că noi planuri s-au ivit în calea ta și nu suportă amânarea. Fă-ți un program care să îți permită să ai timp și să te relaxezi, dar care să te ajute și să duci la bun sfârșit ceea ce ai de făcut. Răbdarea este cheia!

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
În acest sfârșit de săptămână te simți pregătit să spui da oricărei noi provocări ți se arată. Ești mai dornic ca niciodată să explorezi, să descoperi și să călătorești. Planifică o excursie alături de prietenii tăi și valorifică această energie pozitivă de care ai parte în ceva memorabil!

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Te simți înconjurat de multă energie negativă. Problemele prietenilor tăi se îndreaptă în mod inevitabil și spre tine. Te simți neputincios și nu știi ce ar trebui să faci într-o astfel de situație. E simplu – evită tot ceea ce este toxic pentru starea ta. Este în regulă să le acorzi sprijin, dar nu pune la suflet ceea ce nu te vizează în mod direct.

Leu (23 iulie – 22 august)
Ești atât de entuziasmat de noile planuri pe care ți le-ai stabilit, încât nu mai ai răbdare să treci prin etapele de început. Îți dorești să treci direct la rezultate și să ai parte de satisfacții. Totuși, trebuie să reții faptul că tot ceea ce este bun pentru viitorul tău necesită timp pentru a fi îndeplinit. Înarmează-te cu răbdare și nu încerca să forțezi lucrurile!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Treci printr-o perioadă destul de delicată în plan sentimental și simți că nimic nu merge așa cum ți-ai dori. Acceptă ajutorul pe care prietenii doresc să ți-l ofere. Dacă simți că nu ai dispoziția necesară să ieși în oraș, cheamă-i la un film la tine acasă. Nu te izola, căci astfel starea ta proastă se va aprofunda.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Ai fost atât de dedicat job-ului pe care îl ai încât ai uitat cum este să te distrezi, fără griji. Weekend-ul este oportunitatea perfectă pentru a petrece timp cu prietenii, fie în club, fie la o terasă. Lasă grijile cotidiene deoparte și distrează-te!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Deși problemele nu au încetat să apară în ultima perioadă, weekend-ul te găsește mai optimist ca niciodată. Vei încerca să repari ceea ce nu funcționează și nu vei lăsa nimic nerezolvat. Încrederea în tine și în propriile forțe își ating punctul maxim și nimic nu îți poate sta în cale. Profită de tot ceea ce acest sfârșit de săptămână are să îți ofere!

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Simți că ai dezamăgit persoanele la care ții cel mai mult și crezi că nu mai există nici o cale prin care să îți repari greșeala. În realitate, se poate ca lucrurile să nu stea chiar așa rău cum ai tu tendința să le privești. Comunicarea este întotdeauna benefică. Expune-ți sentimentele și cere iertare celor cărora le-ai greșit. De asemenea, orgoliul nu are ce căuta în ecuație!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
După o perioadă dificilă în relația voastră, tu și cu partenerul tău decideți că a sosit timpul să purtați o discuție serioasă. Chiar dacă lucrurile nu mai merg la fel ca la început, nu trebuie să renunțați. Fii calm și spune-i hotărât partenerului ceea ce te deranjează. Mai mult decât atât, fii atent și la ceea ce are partenerul tău de spus. S-ar putea ca rezolvarea să se afle chiar în mâinile tale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Te simți destul de singur și nu dorești să comunici cu prea multe persoane. Ar trebui să te gândești și la faptul că este posibil ca tu însuți să îți creezi această stare. Nu te izola! Participă la diferite activități care să te scoată din starea în care ai intrat, sună-ți prietenii sau familia. Nu ești niciodată singur! Persoanele dragi cu siguranță îți vor fi alături.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Ai muncit din greu în această săptămână, iar weekend-ul vine cu vești extraordinare pentru tine. Acum ai ocazia să te dezvolți în plan profesional. Vei primi o ofertă ce cu greu poate fi refuzată. Analizează lucrurile, iar dacă este nevoie te poți consulta și cu o persoană apropiată. Este important să nu lași ca această șansă să îți scape printre degete!…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed