Homecompatibilitate zodii Încep momente de tensiune pentru 3 zodii. Astrele sunt alături de ei pentru a depăși această perioadă

Încep momente de tensiune pentru 3 zodii. Astrele sunt alături de ei pentru a depăși această perioadă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Incep momente de tensiune pentru 3 zodii. Astrele sunt alaturi de ei pentru a depasi aceasta perioada

Racii vor avea parte de o sărbătoare specială în familie, Fecioarele vor avea o bună dispoziție, pentru că toate lucrurile vor merge bine, iar Săgetătorii au mari șanse de un câștig generos în această săptămână.

Berbec
Începi săptămâna cu o stare de bine minunată. Trebuie să profiți la maxim de această stare și să mergi cât mai departe cu preocupările pe care le consideri importante și să lași tot ce e lipsit de importanță pentru mai târziu.

Taur
Săptămâna aceasta vei simți că trebuie să faci totul de unul singur la serviciu. Nu vei putea continua așa fără pauze. Unește-ți forțele cu alții și cere ajutor. Lucrul în echipă va fi mult mai eficient decât să lupți singur.

Gemeni
Unii oamenii îți stau în cale și te împiedică să continui cu proiectul tău. Nu e bine să fii prea amabil si politicos mereu. Poți păstra prietenia la fel de ușor, fără a fi nevoit să cedezi tuturor celorlalți. Spune mereu ce te deranjează.

Rac
Vei avea parte de emoții pozitive săptămâna aceasta. Cineva din familie are ceva special de sărbătorit. Vei avea parte de o bună dispoziție și vei uita de grijile din jurul tău. Profită cât poți de acest eveniment special.

Leu
Săptămâna aceasta accentul este pus pe finanțele tale. Vei avea multe discuții despre bani și despre acordurile deja încheiate. Partenerul tău de afaceri ar putea avea o idee mai bună, așa că nu te simți frustrat, mai bine ascultă.

Fecioară
Te vei simți foarte echilibrat și confortabil în această săptămână. Și nu e de mirare, pentru că, lucrurile vor merge foarte bine. Vei fi în cea mai bună dispoziție și chiar și sarcinile neplăcute îți vor părea ușoare.

Balanță
Simțul tău al umorului va fi la cote maxime în această săptămână. Situațiile tensionate pot fi atenuate prin capacitatea ta de a vedea partea amuzantă. Găsește mai mult spațiu pentru a-ți folosi ideile creative într-un proiect de suflet.

Scorpion
Vei avea o săptămână plină de entuziasm, optimism și interes pentru lucruri noi pe care ai putea să le faci. Ești mai deschis și mai tolerant cu opiniile altora. Vei descoperi noi posibilitățile pe care ți le oferă viața.

Săgetător
Săptămâna aceasta ai mari șanse de un câștig generos și vei fi foarte încrezător în șansele tale. Ești pe cale de a câștiga un comision special și nu mai este mult până când vei putea auzi rezultatele mult așteptate.

Capricorn
Tensiunea dintre tine și partenerul tău tinde să se liniștească. Veți fi amândoi acum pregătiți să limpeziți chestiunile care au rămas nerezolvate. Veți reuși să aduceți claritate lucrurilor între voi și să găsiți o soluție care să pună capăt acestor încordări din relația voastră.

Vărsător
Săptămâna acesta este posibil să ai noi beneficii la locul de muncă. Sinceritatea și determinarea ta pot deveni cheia succesului tău. Nu va dura mult până când îți vei da seama că ai reușit.

Pești
Dacă te-ai hotărât să faci ceva important pentru tine săptămâna acesta, nu lăsa pe nimeni să te descurajeze. Acceptă că îți vei realiza planul, apoi lucrează cât mai mult la el. Nu te retrage acum!..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed