HomeHoroscopcompatibilitate zodii Motive pentru care sa te feresti de un Scorpion

Motive pentru care sa te feresti de un Scorpion

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
Motive-pentru-care-sa-te-feresti-de-un-Scorpion in compatibilitate zodii

Învăluit în mister, Scorpionul îți va oferi o experiență de neuitat, te va duce pe culmile extazului și apoi și în Infern, dacă asta își propune. Dacă simți că nu poți face față, este mai bine să te retragi.

Scorpionul reușește să hipnotizeze chiar și o femeie cuminte, ce respectă regulile morale cele mai stricte. Dacă nu reacționezi la timp, vei ajunge fără să îți dai seama în patul lui, fără să te mai poți retrage.

Mai mult, te va convinge că plăcerea maximă se obține dacă te leagă în timp ce faceți dragoste și vei ajunge să crezi în „Eros și Tanatos”. Ai grijă la cearcăne, toți își vor da seama că pierzi nopțile!

Dacă ești o fire geloasă, nu sta cu el, deoarece nu îți va spune niciodată unde a fost. Cel mai probabil a făcut sex cu alta sau a plănuit o răzbunare. Altfel, tu să nu te gândești să îl înșeli, deoarece te va face să plătești pentru asta cum nici nu-ți poți imagina…

Scorpionul este o fire ascunsă, este extremist și acțiunile sale urmează modelul „totul sau nimic”. Nu încerca să îl schimbi, pentru că nu vei reuși niciodată, mai bine renunți.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed