Opt zodii se bucură de bogăție, în timp ce patru sunt sfătuite să fie precaute

Share

  • Berbecii vor avea o perioadă excelentă din punct de vedere financiar
  • Leii fac investiții importante
  • Gemenii își doresc stabilitate financiară

BERBEC ( 21 martie – 20 aprilie )
Ai o perioadă excelentă din punct de vedere financiar iar asta te face să radiezi de fericire. Dacă nu vei exagera cu cheltuielile îți va fi extrem de bine pe termen lung.

TAUR ( 21 aprilie – 20 mai )
Ai nevoie de un împrumut și ar fi indicat să îl ceri de la un prieten extrem de apropiat. Așa îți va fi mult mai ușor să restitui suma de bani, fără a avea parte de vreo presiune.

GEMENI ( 21 mai – 21 iunie )
Ai nevoie de stabilitate financiară și de aceea îți dorești să îți schimbi cât mai repede locul de muncă. Analizează foarte bine situația și fă exact ce îți dorești.

RAC ( 22 iunie – 22 iulie )
În această perioadă vei investi destul de mulți bani în tine și nu trebuie să regreți nici un moment acest lucru. Este cea mai bună decizie pe care ai luat-o în ultima perioadă.

LEU ( 23 iulie – 23 august )
Astăzi trebuie neapărat să faci investiția pe care o ai în plan de foarte mult timp. Nu ai cum să dai greș dacă nu amâni acest lucru.

FECIOARĂ ( 24 august – 23 septembrie )
O criză financiară îți va da toate planurile peste cap iar tu nu vei ști pe moment ce decizie să iei. Cu cât vei fi mai liniștită, cu atât vei putea lua o decizie mai bună.

BALANȚĂ ( 24 septembrie – 23 octombrie )
Viața ta se va schimba complet datorită unui câștig pe care îl așteptai de foarte mult timp. Vei realiza tot ceea ce îți dorești, într-un timp foarte scurt.

SCORPION ( 24 octombrie – 22 noiembrie )
Vei fi încercată de o grea perioadă financiară iar asta te va determina să fii mult mai cumpătată atunci când vine vorba de cheltuieli. Îți vei reveni în scurt timp.

SĂGETĂTOR ( 23 noiembrie – 21 decembrie )
Ești extrem de egoistă și refuzi să investești bani în persoanele din viața ta. Egoismul tău exagerat te va îndepărta chiar și de oamenii pe care îi iubești.

CAPRICORN ( 22 decembrie – 20 ianuarie )
Vei primi un telefon și vei fi anunțată că vei primi, în scurt timp, o sumă de bani din partea unei persoane importante pe care nu ai văzut-o de mult. Această veste minunată îți va schimba toată ziua.

VĂRSĂTOR ( 21 ianuarie – 19 februarie )
Vei cheltui foarte mulți bani pe haine, chiar dacă dulapul tău este plin. Pentru tine este foarte important aspectul fizic și de aceea nu te uiți niciodată la bani când e vorba de așa ceva.

PEȘTI ( 20 februarie – 20 martie )
Vei munci din greu iar asta îți va aduce astăzi câștiguri însemnate. Cei din jurul tău vor avea doar cuvinte de laudă la adresa ta deoarece ești extrem de muncitoare și de perseverentă…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news