Homecompatibilitate zodii Până la sfârșitul săptămânii 4 zodii se pot despărți

Până la sfârșitul săptămânii 4 zodii se pot despărți

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 721 views
Pana la sfarsitul saptamanii 4 zodii se pot desparti

Unii se căsătoresc, iar, pentru Capricorni, se anunță despărțiri. Gemenii își vor schimba starea civilă și se vor căsători, racii au așteptat foarte mult să fie ceruți în căsătorie, iar evenimentul va avea loc în curând, iar săgetătorii vor fi și ei ceruți în căsătorie, deși nu au crezut că acest lucru se va întâmpla.

Berbec
Berbecii vor cunoaște o persoană care le va atrage atenția destul de repede, dar care se va dovedi a fi mult mai interesată de situația lor economică decât de personalitatea nativilor.

Taur
Taurii vor accepta să meargă la o întâlnire organizată de o prietenă, pentru a cunoaște mai bine o persoană care prezintă interes față de ei. Aceștia se vor gândi foarte bine la decizia pe care vor să o ia, după ce întâlnirea va ajunge la final.

Gemeni
Gemenii își vor schimba starea civilă și se vor căsători după ce au tot amânat nunta de mai multe ori. Nativii nu mai vor să lase să treacă și alte luni în acest fel și vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă.

Rac
Racii au așteptat foarte mult să fie ceruți în căsătorie, iar evenimentul va avea loc în curând. Până la sfârșitul săptămânii, nativii vor primi inelul mult așteptat.

Leu
Leii vor trebui să învețe să renunțe la orgoliile pe care le au, dacă își doresc să continue într-un mod armonios relația de cuplu. Nativii au tendința de a greși foarte mult partenerului din cauza orgoliului care îi caracterizează.

Fecioară
Fecioarele nu vor fi prea încântate de felul de a fi al unei persoane care le face curte și vor încerca să se distanțeze de persoana respectivă. Deoarece nu-și doresc să o rănească, vor încerca să o facă pe ea să se retragă.

Balanță
Balanțele vor încerca să recâștige încrederea partenerului de cuplu, după ce au făcut câteva lucruri ce i-au lăsat acestuia un gust amar. Nativii au conștientizat greșeala făcută și vor face tot ceea ce le stă în putință.

Scorpion
Scorpionii vor începe să petreacă momente foarte frumoase alături de partenerul de cuplu și vor avea toate șansele de a ajunge pe aceeași lungime de undă din toate punctele de vedere. Nativii vor evolua în relație alături de partenerul de cuplu și toate acestea au șansa de a se termina extrem de frumos pentru ei.

Săgetător
Săgetătorii vor fi și ei ceruți în căsătorie, deși nu au crezut că acest lucru se va întâmpla. Deoarece au tot spus că nu se văd în această ipostază, fiorii dragostei vor fi mult prea puternici.

Capricorn
Capricornii vor trece printr-o despărțire, deoarece nu se vor mai înțelege de nicio culoare cu partenerul de cuplu. Oricât de mult au încercat, nativii nu au reușit să ajungă la un numitor comun cu persoana iubită și vor decide să încheie relația.

Vărsător
Vărsătorii își vor schimba statutul civil, deoarece vor ajunge să facă și cununia religioasă la ceva timp de când au făcut-o pe cea civilă. Nativii vor păstra toate tradițiile care le aduc aminte de copilărie și se vor asigura că vor avea aproape toate persoanele apropiate.

Pești
Peștii se vor gândi să-i facă o surpriză importantă partenerului de cuplu, dar nu vor să se grăbească, întrucât își doresc ca totul să fie perfect. Fără vreo ocazie anume, nativii vor doar să-i mulțumească acestuia pentru tot sprijinul acordat de-a lungul timpului…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed