Homecompatibilitate zodii Performanța este cuvântul săptămânii pentru Gemeni, Balanțe și încă 3 zodii. Munca vă va fi apreciată și răsplătită

Performanța este cuvântul săptămânii pentru Gemeni, Balanțe și încă 3 zodii. Munca vă va fi apreciată și răsplătită

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Performanta este cuvantul saptamanii pentru Gemeni, Balante si inca 3 zodii. Munca va va fi apreciata si rasplatita

Gemenii vor primi o veste bună dis-de-dimineață, întrucât superiorii îi vor anunța că vor fi promovați în funcție, fecioarele vor veni cu niște idei la locul de muncă ce vor fi extrem de creative și care îi vor ajuta să iasă din impas, iar balanțele se vor bucura de o mărire de salariu, după ce un proiect în care au fost implicate a adus rezultate peste măsură.

Berbec
Berbecii vor întâmpina unele conflicte la locul de muncă, deoarece nu vor fi pe aceeași lungime de undă cu colegii lor. Nativii au niște idei mai radical, care, deși ar putea aduce beneficiile dorite, nu sunt acceptate de către cei din jur.

Taur
Taurii au muncit foarte mult la locul de muncă actual, însă nu sunt mulțumiți de felul în care lucrurile decurg. Tocmai din această cauză, nativii se vor folosi de experiența pe care au căpătat-o, pentru a se muta la o altă firmă.

Gemeni
Gemenii vor primi o veste bună dis-de-dimineață, întrucât superiorii îi vor anunța că vor fi promovați în funcție. În ultima vreme, nativii au dat dovadă de niște rezultate ce vor fi răsplătite în scurt timp.

Rac
Racii vor aduce în discuție, la locul de muncă, o promovare pe care și-o doresc, însă vor primi un răspuns care nu îi va face prea fericiți. Aceștia vor trebui să mai aștepte, întrucât superiorii consideră că nu sunt persoanele potrivite.

Leu
Leii se vor gândi la un alt loc de muncă pe care l-ar putea avea, deoarece nu mai rezonează cu ceea ce se întâmplă la locul de muncă pe care îl au acum. Nativii își doresc mult mai mult de la viață, dar le este destul de frică să riște.

Fecioară
Fecioarele vor veni cu niște idei la locul de muncă ce vor fi extrem de creative și care îi vor ajuta să iasă din impas. Nativii vor da dovadă de niște rezultate uimitoare, ce vor face o mare diferență.

Balanță
Balanțele se vor bucura de o mărire de salariu, după ce un proiect în care au fost implicate a adus rezultate peste măsură. Nativii vor primi mai mulți bani decât se așteptau și îi vor folosi pentru niște investiții pe care le aveau în minte.

Scorpion
Scorpionii trebuie să se pregătească pentru o mărire salarială, deoarece își vor reînnoi un contract de muncă ce le va aduce venituri mai mari. Chiar dacă mai au lucruri de învățat, rezultatele de care au dat dovadă până acum au fost destul de mulțumitoare.

Săgetător
Săgetătorii se vor gândi sa demareze o afacere, pentru a câștiga mai mulți bani decât fac la locul de muncă. Momentan, aceștia nu sunt siguri dacă vor să devină sau nu principala lor activitate.

Capricorn
Capricornii vor trebui să aibă mai multă răbdare și să se implice mai mult la locul de muncă, dacă își doresc să aibă parte de anumite bonusuri. Aceștia trebuie să fie mai atenți la cerințele pe care superiorii le cer de la angajați.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să-și ia inima în dinți și să confrunte un coleg de la locul de muncă ce le pune bețe în roate. Aceștia s-au lovit de anumite discuții neplăcute care s-au amplificat în timp.

Pești
Peștii au strâns din dinți și au acceptat un loc de muncă ce nu le-a făcut neapărată plăcere din cauza faptului că erau constrânși de situație. Acum, astrele se vor asigura că le vor răsplăti răbdarea și le vor scoate în cale niște oportunități de nerefuzat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed