HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce trebuie să faci ca să nu intri în depresie în funcție de zodie. Fecioarele trebuie să aibă activitate în permanență

Ce trebuie să faci ca să nu intri în depresie în funcție de zodie. Fecioarele trebuie să aibă activitate în permanență

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/03/Ce-trebuie-sa-faci-ca-sa-nu-intri-in-depresie-in-functie-de-zodie.jpg

Depresia este o boală gravă pe care trebuie să o controlezi din timp sau să o eviți făcând tot ce îți stă în putință în acest sens. Află mai jos ce trebuie să faci ca să nu intri în depresie în funcție de zodie.

Berbec – În general, Berbecilor nu le este frică de singurătate și nu alunecă în mirajul depresiei. Cu toate acestea este bine să-și ia niște măsuri de precauție precum plimbările sau sportul în aer liber. Își pot descărca energiile negative și violența prin activități de tipul lovirii unui sac de box.

Taur – Depresia apare pentru Tauri atunci când simt că le este pusă în risc siguranța personală sau patrimoniul. Pentru a evita depresia, Taurii trebuie să nu mai pună preț atât de mare pe valorile materiale și să caute mai mult valoarea în propriul interior. Puteți să vă distrageți prin schimbarea decorului locuinței, fiind un hobby, de fapt.

Gemeni – Simt o nevoie acută de a fi conectați din punct de vedere social, de a fi înconjurați de oameni în permanență. Pentru a nu cădea pradă depresiei, trebuie să își ocupe timpul cu activități de tipul cititului, al studiului intens, eventual reluarea unei facultăți la care au renunțat o perioadă. Reuniunile rămân cap de serie, totuși.

Rac – Terapia psihologică ține la distanță depresia. Racii trebuie să renunțe la gânduri precum acelea că sunt ființele cele mai abandonate și lipsite de ajutor din lume.

Leu – Depresia poate fi ținută la distanță prin încuierea orgoliului într-un sertar bine ascuns. Trebuie să recunoască atunci când au nevoie de ajutor și să fie capabili să îl ceară, pentru a vedea că nu sunt singuri.

Fecioară – Fecioarele trebuie să aibă activitate în permanență pentru a nu cădea în depresie. Voluntariatul în instituții în care se simt utile și în largul lor le va fi de mare ajutor.

Balanță – Secretul antidepresiv pentru Balanțe constă în pozitivismul propriilor gânduri. Acestea trebuie să se gândească la faptul că timpul nu este niciodată pierdut, mai ales atunci când te simți ca la 20 de ani în permanență.

Scorpion – Dezamăgirile, pierderile, deziluziile sunt cele care produc depresii pentru Scorpioni. Pentru a evita asta, aceștia trebuie să lase la o parte judecățile aspra asupra persoanelor din jur, mai ales când nu este cazul. De asemenea, ideal ar fi să nu trateze cu dramatism orice îi înconjoară.

Săgetător – De folos pentru ca Săgetătorii să nu intre în depresie sunt cursurile, terapiile, cărțile despre cunoașterea personală la un nivel ridicat.

Capricorn – Hazardul are rolul său în viața Capricornilor, deși țintele lor sunt grandioase. Au nevoie de adrenalină pentru a nu lăsa loc stărilor depresive.

Vărsător – Pentru Vărsători, lucrurile stau puțin diferit. Aceștia pot profita de starea de depresie pentru a face ceva util, astfel încât să aibă parte de profit personal. Nu pierdeți timpul uitându-vă dintr-un fotoliu confortabil cum trece viața pe lângă voi!

Pești – Idealurile Peștilor ating nivelul norilor. Pentru a nu cădea în depresie însă, este nevoie neapărat să coborâți cu picioarele pe pământ chiar și pentru câteva minute, după care vă puteți continua zborul…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed