Homecompatibilitate zodii Punct de cotitură astral. Fecioarele și Scorpionii, lideri ai transformării alături de patru zodii

Punct de cotitură astral. Fecioarele și Scorpionii, lideri ai transformării alături de patru zodii

autor Elena Yvette
2,5K views
Punct de cotitură astral. Fecioarele și Scorpionii, lideri ai transformării alături de patru zodii
  • Berbecii ar trebui să nu mai fie atât de pesimiști
  • Săgetătorii nu au crezut că vor putea să țină piept unei persoane
  • Vărsătorii vor avea oportunitatea de a demonstra tuturor că nu sunt responsabili pentru greșelile făcute de o persoană

Gemenii vor avea oportunitatea de a-și îndeplini obiectivele pe care și le-au setat, Racii vor înțelege cât de mult contează să primească ajutor din partea celor din jur, iar Fecioarele vor visa cu ochii deschiși la momentul în care vor avea propria afacere.

Berbec
Berbecii ar trebui să nu mai fie atât de pesimiști, deoarece ei sunt singurele persoane care își pun bețe în roate. Nativii nu sunt conștienți de puterea gândirii negative pe care ar trebui să o redirecționeze într-un sens pozitiv.

Taur
Taurii nu mai știu nici ei ceea ce se întâmplă cu propria persoană și au nevoie de câteva momente de răgaz. Chiar și așa, nativii nu vor să îi dezamăgească pe cei care au încredere în ei, motiv pentru care se vor pune pe locul secund.

Gemeni
Gemenii vor avea oportunitatea de a-și îndeplini obiectivele pe care și le-au setat din punct de vedere profesional și vor fi mirați de cât de bine se vor așeza lucrurile. Nativii vor vedea că nu au muncit în zadar.

Rac
Racii vor înțelege cât de mult contează să primească ajutor din partea celor din jur, în momentul în care vor reuși să ducă la bun sfârșit un proiect ce părea extrem de complicat. Aceștia vor vedea că au reușit să își îndeplinească sarcinile doar muncind în echipă.

Leu
Leii par că ar schimba ceva la viața lor, însă nu știu de unde să înceapă, motiv pentru care vor amâna încă o dată acest lucru. Nativii sunt sfătuiți să se pună serios pe treabă, deoarece timpul nu îi va aștepta până când se vor hotărî.

Fecioară
Fecioarele vor visa cu ochii deschiși la momentul în care vor avea propria afacere, iar acest lucru va deveni realitate în scurt timp, Chiar dacă nativii au pornit cu stângul pe acest drum, au reușit să se redreseze pe parcurs și se vor bucura de rezultate.

Balanță
Balanțele vor afla, într-un mod mai dureros, faptul că nu toate persoanele apropiate le sunt prieteni. Nativii vor trebui să învețe câteva modalități prin care să se apere de persoanele toxice.

Scorpion
Scorpionii au visat foarte mult timp la momentul în care vor reuși să se stabilizeze din toate punctele de vedere, iar, acum, odată ce momentul va veni, vor mulțumi astrelor pentru ajutorul oferit.

Săgetător
Săgetătorii nu au crezut că vor putea să țină piept unei persoane care a încercat mereu să îi jignească, însă vor vedea că nu vor trebui să lase garda jos, deoarece mai multe persoane le vor sări în apărare.

Capricorn
Capricornii vor putea să răsufle ușurați, deoarece tot ce și-au dorit în ultima perioadă a fost ca o problemă serioasă să se încheie, iar acesta a fost singurul lucru la care s-au gândit. Astrele le-au ascultat dorința, iar nativii se vor bucura și de această reușită.

Vărsător
Vărsătorii vor avea oportunitatea de a demonstra tuturor că nu sunt responsabili pentru greșelile făcute de o persoană pe care o cunosc și vor reuși să scape basma curată, fără ca imaginea lor să fie pătată.

Pești
Peștii vor trebui să înceapă să aibă mai multă încredere în și să aibă tupeul de a face multe lucruri de care au fugit până acum. Odată ce vor pune această practică în aplicare, vor vedea cât este de eficientă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed