Homecompatibilitate zodii Ultima lună de toamnă vine cu vești incendiare pentru zodii

Ultima lună de toamnă vine cu vești incendiare pentru zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 636 views 3 minute timp de citit
Ultima luna de toamna vine cu vesti incendiare pentru zodii

Fecioarele vor reuși să afle numele persoanei care le-a ghidat pașii din umbră, scorpionii vor afla că au toate șansele ca, în perioada următoare, să își îndeplinească o dorință, iar peștii vor afla cine sunt persoanele care țin la ei cu adevărat.

Berbec
Berbecii vor afla că au toate șansele de a depăși un moment dificil din viața lor, dacă își vor canaliza energia înspre a se vindeca și nu înspre a găsi modalități de a se răzbuna pe persoana care le-a provocat durere.

Taur
Taurii vor primi o veste neașteptată din partea familiei, legată de un plan de afaceri pe care îl pot dezvolta împreună. Dacă se vor implica la maximum, nativii se vor putea alege cu sume frumoase de bani.

Gemeni
Gemenii vor afla că pot avea încredere foarte mare într-o persoană pe care nu o priveau cu ochi prea buni. În urma unui discuții pe care o vor avea, nativii vor afla că au judecat-o greșit.

Rac
Racii vor fi puși la curent, în legătură cu anumite evenimente care se întâmplă pe la spatele lor, acestea fiind făcute de mai multe persoane ce încearcă să le pună bețe în roate nativilor.

Leu
Leii vor afla care este persoana ce, în urmă cu mai mulți ani, le-a provocat o durere foarte mare de care nu au reușit să scape nici până acum. Aceștia o vor confrunta la o discuție serioasă, deoarece vor să afle care a fost motivul.

Fecioară
Fecioarele vor reuși să afle numele persoanei care le-a ghidat pașii din umbră, ori de câte ori acestea s-au aflat într-un impas. Nativii vor fi uimiți, deoarece nu s-ar fi așteptat niciodată la acea persoană.

Balanță
Balanțele vor primi o veste incendiară din partea persoanei iubite în legătură cu planurile de viitor pe care și le-au făcut împreună. Lucrurile vor lua o întorsătură total neașteptată, ceea ce le va da acestora de gândit.

Scorpion
Scorpionii vor afla că au toate șansele ca, în perioada următoare, să își îndeplinească o dorință, dar vor afla care este condiția obligatorie pe care trebuie să o îndeplinească.

Săgetător
Săgetătorii vor renunța la anumite planuri pe care le aveau, iar intuiția îi va ajuta să afle ce s-ar fi putut întâmpla, dacă ar fi continuat să își pună în practică ideile. Nativii vor fi complet luați prin surprindere, întrucât vor afla foarte multe detalii.

Capricorn
Capricornii vor afla detalii importante despre modul în care două persoane au lucrat pe la spatele lor, în încercarea de a găsi idei prin care să îi facă să nu mai poată avea o viață liniștită, totul fiind cauzat de o dorință de răzbunare nejustificată.

Vărsător
Vărsătorii vor afla cât de aproape au fost de a trece printr-un moment neplăcut și cât de mult i-a ajutat un sfat ce, atunci când a fost dat, părea a fi ceva spus din reflex.

Pești
Peștii vor afla cine sunt persoanele care țin la ei cu adevărat și vor începe să regândească foarte mult modul în care vor mulțumi acestor oameni…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed