HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai inteligente femei, in functie de zodie

Top 5 cele mai inteligente femei, in functie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Top-5-cele-mai-inteligente-femei-in-functie-de-zodie.jpg

Inteligenta este o calitate extrem de des cautata de multi barbati, dar se pare ca acum s-a cam uitat acest aspect, iar doamnele si domnisoarele incearca sa si-o ascunda, ca un compromis, pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Astrele au si de data aceasta un cuvant de spus, asa ca haideti sa vedem impreuna care sunt cele mai inteligente femei, in functie de zodie.

1.    Berbec
Cand vine vorba de logica, de matematica si tot ce tine de aceste subiecte, nativii zodiei Berbec sunt in top. Nu exista problema in viata pe care ei sa nu o poata rezolva, deoarece instinctul lor nativ le vine in ajutor chiar si in cele mai grele sau dificile momente. Trebuie sa ai alaturi o femeie Berbec, deoarece iti va pune ordine in viata intr-un mod la care nu te-ai asteptat. Ce sa mai pomenim si de faptul ca emotiile pentru ea sunt inexistente si-si foloseste capul pentru a le gestiona cat mai bine cu putinta!

2.    Rac
Se spune ca Racii sunt nativii care ajung sa se cunoasca pe sine mai bine decat orice pe lumea asta. O femeie Rac va sti numaidecat ce si pe cine isi doreste. Nu trebuie sa depui prea mult efort pentru a o cunoaste, deoarece ea iti va pune pe tava tot ce trebuie sa stii. Ele dau tonul sentimentelor in contradictoriu, deoarece stiu foarte bine cum sa controleze tot ceea ce simt.

3.    Leu
Femeia nativa a acestei zodii este foarte isteata si-si alege cu grija persoanele care-i vor sta alaturi. Te va supune la tot felul de teste pentru a fi sigura ca nu o vei dezamagi vreodata. Are un simt deosebit cand vine vorba de cunoasterea celor din jur, inca de la primul contact direct. Intuieste foarte bine drumul pe care doresc sa mearga cei din jur si alege din timp daca le va fi alaturi sau nu. Nu se preteaza la anumite actiuni daca nu ii va iesi nimic.

4.    Capricorn
Asemenea Racului, Capricornul incearca mai intai sa se cunoasca pe sine si mai apoi pe cei din jur. Mereu va sta si va reflecta asupra propriei persoane si-si va face o introspectie inainte de a porni pe un drum alaturi de tine. Femeia are nevoie de spatiu pentru a se desfasura si a ajunge la acel nivel de cunoastere care o va multumi si o va satisface…

5.    Varsator
Varsatorii sunt extrem de inteligenti si de agili cand vine vorba de sustinerea unui caz. Nativa acestei zodii se pricepe foarte bine sa articuleze cuvintele si sa manipuleze, asa ca te vei trezi de foarte multe ori facand exact ce nu-ti place, dar modul in care ti-a fost prezentat totul, te-a dat pe spate. Te va lua prin invaluire pana vei uita subiectul in sine si, datorita faptului ca femeia Varsator este o persoana destul de echilibrata, chiar nu iti vei da seama ca te joaca pe degete.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed