HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii de bărbați care fug de dragoste

Top 5 zodii de bărbați care fug de dragoste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views 2 minute timp de citit

Ești în căutarea unei relații de lungă durată și vrei să nu-ți mai pierzi timpul cu bărbați care vor de la tine aventuri de o noapte? Sau acum pentru tine aventurile de o noapte sunt ceea ce cauți?

Ți-am pregătit un top al bărbaților care sunt cel mai greu de „păstrat” în viață, menținuți alături. Ei bine, acestor tipi le plac aventurile, călătoriile, le place să comunice și să iasă în evidență.

Fie că ești în căutarea unei relații de durată sau în căutarea unei aventuri, sper să găsești distractive și informative aceste descrieri.

Bărbatul Săgetător

Îi plac aventura și noutatea, nu suportă monotonia. De aceea, există șanse foarte mari să își înșele partenera de viață.

Îți voi spune câteva caracteristici ale bărbatului Săgetător. De obicei, este înalt și slab sau scund și îndesat. Îi place să comunice și să fie ocupat la locul de muncă.

Bărbatul Scorpion

Extrem de misterios și secretos, adoră sexul și este foarte posibil să te rănească, înșelându-te. Este considerat și cel mai atrăgător bărbat, destul de păros și bine proporționat. Este, de asemenea, foarte ambițios, perseverent și orientat spre carieră, caută succesul în viață.

Bărbatul Gemeni

Un îndrăgostit de aventură și, mai ales, adoră călătoriile, iar dacă tu ești misterioasă și tot timpul cu un look nou, bărbatul Gemeni ar putea fi bărbatul perfect pentru tine; însă, e foarte bine de știut că nu poate menține o relație de lungă durată, ori pentru că înșală, ori pentru că munca a fost dintotdeauna prima dragoste.

Bărbatul Berbec

Arată ca un boxer profesionist, este foarte puternic, dar și un adevărat romancier, iubește femeile și îi place să le răsfețe. Îi face plăcere să ajute oamenii din jurul său și să discute liber. Cel mai probabil este într-o poziție de lider la locul de muncă. Bărbatul Berbec te va înșela doar dacă nu-și controlează comportamentul impulsiv, care îl caracterizează…

Bărbatul Leu

Este foarte carismatic, sociabil și înalt, foarte rar ai ocazia să întâlnești bărbați Leu scunzi. Adoră să te facă să râzi, să-ți facă remarci ironice. Ce trebuie să știi este că adoră sexul, dar îl consideră o joacă, iar în relațiile de lungă durată ajunge să te rănească și să te dezamăgească.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed