HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai schimbătoare zodii de ar fi bine să te fereşti

Top 5 cele mai schimbătoare zodii de ar fi bine să te fereşti

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3.3K views 3 minute timp de citit

De zodiile cu o personalitate schimbătoare ar fi bine să te fereşti, asta dacă nu faci şi tu parte din ele. Sunt acele persoane care trec de la cald la rece cât ai zice pește şi nu le este ruşine să-şi recunoască defectul.

Cu ele niciodată nu vei şti la ce să te aştepţi şi care să-ţi fie comportamentul când le eşti prin preajma. Pentru a te ajută puţin, vom spune în cele ce urmează, care sunt cele cinci cele mai schimbătoare zodii dintre cele 12.

1.    Vărsător
Este unul dintre cei mai schimbători oameni. Totul se acutizează în momentul în care realitatea nu corespunde cu viaţa ideală pe care şi-a imaginat-o. Cade extrem de uşor în depresie şi are nevoie de o persoană de încredere pentru a îi ridică moralul. Cu toate acestea, acești nativi sunt cei mai buni psihologi pentru ei înşişi; reuşesc mai mereu să-şi inducă o stare de bine, fără prea mult ajutor din exterior.

2.    Balanţă
Având în vedere că semnul zodiacal îl caracterizează întru totul, un astfel de nativ va cauta ca mai mereu să aibă un echilibru în viaţă lui, echilibru pe toate planurile. Îi plac extremele şi încearcă să-şi domolească ieşirile, însă nu reuşeşte. Se mulează după comportamentul şi personalitatea fiecărui interlocutor şi empatizează cu acesta, de aici şi vine motivul pentru care spunem că-şi schimbă extraordinar de repede starea de spirit.

3.    Gemeni
Asemenea semnului zodiacal, în această persoană vor fi mereu două personalităţi. Este un semn dual, cu care nu vei şti deloc cum să te porţi şi cum să-i intri în grații. Este acel gen de om care te poate trata diferit în doar zece minute petrecute împreună. Este dificil şi pentru el să-şi găsească stabilitatea interioară şi, mai ales, să aibă încredere în persoana cu care interacționează. Dar, chiar şi aşa, suspiciunile în ceea ce te priveşte nu vor conteni niciodată oricât de mult ai încerca să-i demonstrezi contrariul.

4.    Fecioara
Nativii născuţi sub acest semn zodiacal sunt cele mai monotone persoane care vor dori întotdeauna puţină adrenalină în viaţa lor. Se lasă foarte uşor influenţaţi de tot ce se întâmplă în jur, aşa că în doar câteva ore pot trece de la agonie la extaz, fără a-ţi da seama. Ei au nevoie de susţinere şi suport moral pentru a-şi depăşi aceste stări, deoarece de unii singuri există un risc destul de ridicat de a se aprofunda într-o stare puternică de realism acut şi pesimism…

5.    Scorpion
Chiar dacă pare o fire mai puternică, Scorpionul poate fi extrem de uşor de manipulat. În momentul în care aude numai cuvinte bune, frumoase, sau chiar laude la adresa lui şi a muncii depuse, este extrem de vesel, carismatic şi energic. Când se află de partea cealaltă a baricadei, când se plictisesc persoanele din jur să-i mai gâdile orgoliul, ajunge regele unei lumi a melancoliei şi suferinţei interioare. La fel ca Fecioara, are nevoie în permanență de oameni de bază alături, oameni care ştiu cum să reacţioneze în cazuri de “urgenţă”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed