Home Horoscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Top 3 cele mai pretențioase zodii

HOROSCOP: Top 3 cele mai pretențioase zodii

autor Elena Yvette
1764 vizualizari

Dacă obiceiurile tale nu sunt tocmai normale sau dacă tinzi mereu spre lucruri care pentru unii par destul de greu de obținut, cu siguranță există un motiv anume. Dacă totuși nu găsești un motiv plauzibil, este ceva legat de semnul tău zodiacal.

Dacă te-ai gândit vreodată că ești o persoană pretențioasă, citește rândurile de mai jos pentru a te lămuri în această privință.

  1. Scorpion

Ei bine, dacă ești născută sub acest semn zodiacal, află că ești conducătoarea pretențioaselor. Deși ai un șarm ieșit din comun și ești admirată de cei din jur, pari a fi o persoană destul de pretențioasă și greu de mulțumit.

Misterioasă, cu un spirit aventuros și uneori competitivă, femeia Scorpion va depune toate eforturile pentru a te mulțumi, însă nu te mira dacă a doua zi nu mai dă niciun semn de viață. Cu siguranță ai făcut ceva ce a deranjat-o sau te-ai comportat într-o manieră care lasă de dorit. Atunci când petreci timp cu aceasta, mare parte din atenția ta trebuie să se concentreze asupra ei, nu va ignora problemele pe care le ai și despre care vrei să discuți, însă la final tot ea va fi cea care are nevoie de „lumina reflectoarelor”.

  1. Leu

Cu siguranță nu ai rămas șocată dacă ți-ai regăsit zodia în acest clasament. Perfecționistă din fire, femeia Leu te va face să te simți jenat și incomod pentru orice mică greșeală pe care o faci sau nu, deoarece uneori nici măcar nu trebuie să greșești pentru ca aceasta să „îți dea peste nas”. Are un spirit critic și îi place mereu să aibă un cuvânt de spus, iar atunci când se iscă o ceartă, va găsi și ea o modalitate de a se implica, doar de dragul de a fi împotriva cuvântului cuiva.

Nu doar pretențioasă, femeia Leu este și foarte greu de satisfăcut, foarte puțini fiind aceia care să reușească să o mulțumească în adevăratul sens al cuvântului. Dacă îți va greși cu ceva, fii sigur că nu va recunoaște din prima acest lucru, poate nici după interminabile încercări de convingere! Atunci când reușește să realizeze cu succes un proiect sau orice alt lucru, trebuie să o lauzi cât încape; prin asta sigur vei reuși să crești în ochii ei.

  1. Fecioară

Sensibile din fire, ele sunt acele persoane care vor ști mereu ceea ce este mai bine pentru tine, cel puțin din punctul lor de vedere. Dacă intenționezi să le direcționezi sau să le dai sfaturi despre cum trebuie să facă anumite sarcini, mai bine le păstrezi pentru tine! Nu sunt foarte deschise la sugestii, iar dacă le vei face, vor crede că le consideri incapabile și că nu se descurcă fără o mână de ajutor. Visătoare și cu o stare care pare să se schimbe asemenea vremii de afară, femeia Fecioară este și dificilă. Dacă într-o clipă râde, în clipa imediat următoare o poți vedea plângând într-un colț, iar acest lucru poate fi și din cauza unei mici „replici” pe care i-ai adresat-o și pe care probabil a interpretat-o greșit…

Chiar dacă aceste trei zodii ocupă capul listei, cu siguranță și celelalte au mici „fițe” pe care trebuie din când în când să le suportăm. Până la urmă, cine nu are?

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies