HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care pun primele punct relaţiei

Top 5 zodii care pun primele punct relaţiei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Top-5-zodii-care-pun-primele-punct-relaţiei.jpg

Toate relaţiile sunt diferite şi complicate în felul lor, asta din cauza unuia sau ambilor parteneri, cărora le este dificil să renunţe la încăpăţânare, ego-ul personal sau la orgoliu. Aşa că, toate acestea şi nu numai, duc, fără precedent, la terminarea relaţiei.

Planetele ne influenţează personalitatea şi ne sprijină în toate demersurile noastre, iar când este vorba de luarea iniţiativei şi de îndepărtarea dintr-o relaţie care nu duce nicăieri, doar cinci zodii îşi iau inima în dinţi să facă acest lucru.

Haideţi să vedem în continuare despre cine este vorba!

  1. Berbec

Berbecii se plictisesc foarte repede dacă partenerul nu este ceea ce trebuie. Rareori vor înşela, deoarece nu le place să-şi piardă vremea jucând pe două fronturi – asta doar în cazul în care nu există sentimente la mijloc. Ei sunt cei care vor pune capăt relaţiei din cauza mustrarilor de conştiinţă; nu rezistă prea mult cu persoane nepotrivite. Îşi cântăresc opţiunile şi ştiu de la început care este cea mai simplă metodă de abordare a problemei.

  1. Vărsător

Vărsătorul este un nativ independent, nonconformist, care urăşte să se supună unor reguli sau concepţii cu care el nu este de acord. Are principii de viaţă extrem de diferite faţă de multe alte persoane, iar în momentul în care libertatea fizică și cea intelectuală îi sunt îngrădite, are tendinţa să evadeze. Are tărie de caracter şi va pune punct relaţiei în care se află, indiferent de circumstanţe, dacă se simte câtuşi de puţin “ameninţat” sau partenerul nu corespunde cu idealul pe care-l are în minte.

  1. Balanţă

Tot semn de aer precum Vărsătorul, şi Balanţa este o persoană extrem de volatilă, dualistă. Acum poate fi drăguţă cu tine şi-ţi poate oferi siguranţă şi sentimentul că tot ce este între voi doi este deosebit, nemaîntalnit, şi-şi doreşte să ţină la nesfârşit, iar în secunda următoare se schimbă, analizează totul până la cel mai mic amănunt şi trage concluzii total diferite. Poartă lungi discuţii cu sinele interior şi se pune în diverse ipostaze pentru a realiza care decizie i se potriveşte mai bine. Poate pune punct de foarte multe ori, dacă simte că nu eşti ceea ce-i trebuie.

  1. Săgetător

Săgetătorii nu sunt persoane foarte stabile din punct de vedere sentimental, chiar dacă atunci când se îndrăgostesc, să fii sigură că nu te vor mai lăsa să le scapi. Săgetătorul are parte de foarte multe aventuri şi poate fi de-a dreptul enervant cât de multe sacrificii trebuie să faci pentru a-l ţine lângă tine. Din această cauză, el este cel care va avea ultimul cuvânt de spus în cadrul unei relaţii, deoarece se plictiseşte mult prea repede de toate strădaniile tale şi nu-i place să-şi asume responsabilitatea pentru nimic…

  1. Gemeni

Aceşti nativi probabil ar trebui să se afle pe primul sau al doilea loc. Sunt nişte campioni când vine vorba de părăsit sau lăsat cu buza umflată. Sunt aventurieri şi nu dau doi bani pe faptul că tu poate între timp te-ai îndrăgostit. Dacă nu se mai simt bine cu tine sau dacă i-ai plictisit, te vor aburi cu nişte replici simple şi te vor lăsa să tragi concluziile singură. Adoră relaţiile deschise, aşa că dacă eşti dispusă să faci un asemenea sacrificiu, îl mai poţi avea pentru o “joacă”, două, dar duplicitatea lor îţi va face mai mult rău decât bine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed