HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii cu care poţi avea un mariaj fericit

Top 5 zodii cu care poţi avea un mariaj fericit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Top-5-zodii-cu-care-poţi-avea-un-mariaj-fericit1.jpg

Iubirea este un subiect destul de complicat şi complex, mai ales în vremurile în care trăim, când suntem mânaţi de dorinţa de a face cât mai mulţi bani şi de a urca mai mult pe o treaptă profesională.

Foarte puţini sunt cei care îşi doresc să aibă alături o persoană cu care să se bucure chiar şi de cele mai mici plăceri ale vieţii şi, mai presus decât atât, să şi îmbătrânească împreună.

Acestea fiind spuse, va invit să vedeţi în cele ce urmează care sunt cele cinci zodii cu care puteți avea o căsnicie fericită!

1.    Taur
Nativii acestei zodii aleargă încă de pe la 20-25 de ani în căutarea sufletului pereche. Cred în iubirea veşnică alături de un singur partener şi îşi doresc o căsnicie lângă o persoană asemenea lor, cu aceleaşi principii de viaţă. Nu cred în divorţ şi, oricât de dificilă ar fi relaţia într-un punct, vor caută mereu rezolvări înainte de a lua decizii extrem de importante.

2.    Rac
Racii au o personalitate plăcută de toate celelalte zodii. Sunt personele cele mai devotate când vine vorba de viaţă de cuplu şi nu abandonează “bătălia” fără a fi siguri că au făcut tot ce le stă în putinţă. Sunt familişti convinşi şi urăsc ideea de a fi singuri – singurătatea îi deprimă şi din această cauză îşi caută sufletul pereche cu care să îmbătrânească, îşi caută o siguranţă. Cu ei veţi avea o căsnicie foarte fericită, deoarece se străduiesc să ofere tot ce e mai bun, atât timp cât îi oferiţi tot ce au nevoie.

3.    Fecioara
Fecioarele sunt extrem de sensibile, persoane care îşi doresc să fie alintate, gâdilate şi iubite în orice moment din zi şi din noapte. Aşteaptă că fericirea lor să fie pusă pe primul loc şi au nevoie de un partener capabil să se lase pe el şi nevoile lui doar pentru a-i satisface ei toate aceste mici nebunii. Dacă veţi reuşi să faceţi acest lucru, va veţi bucura de un mariaj trainic, solid şi plin de iubire şi înţelegere. Ei merg pe principiul: „Soţie fericită, viaţă fericită”.

4.    Scorpion
Scorpionii sunt asemănători Racilor – îşi doresc o căsnicie de durată şi fericită. Sunt capabili să renunțe la principiile lor de viaţă doar pentru binele relaţiei – asta dacă simt ei că este ceea ce trebuie şi merită investit. Contează foarte mult şi pun pe primul loc stabilitatea financiară. Un bărbat adevărat, dacă îşi doreşte să cucerească o femeie Scorpion, trebuie să o asigure pe aceasta că îi va putea oferi toată viaţa ei exact ce îi trebuie şi ce merită o persoană atât de deosebită şi specială ca ea…

5.    Capricorn
Capricornii îşi doresc o viaţă în ordine, asupra căreia să deţină toate frâiele. Înainte de toate, vor pune mare accent pe ascensiunea profesională, pentru ca pe la 30-35 ani să se gândească şi să plănuiască şi al doilea aspect, şi anume căsătoria şi iubirea. Chiar dacă pentru ei sunt lucruri relative, au deseori o căsnicie fericită alături de o singură persoană deoarece, odată ce se îndrăgostesc, sunt în stare de orice sacrificiu sau compromis pentru a nu pierde persoana iubită.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed