Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii cu cele mai puține defecte

Top 5 zodii cu cele mai puține defecte

autor Elena Yvette
946 vizualizari
Top-5-zodii-cu-cele-mai-puține-defecte

Semnul zodiei sub care ne-am născut ne poate dicta trăsăturile temperamentale. Multe dintre acestea se pot schimba odată cu trecerea timpului, dar pe cele principale le păstrăm toată viața. Deși toată lumea fuge de defecte, doar nativii din cinci zodii se pot simți norocoși, căci ei aproape au fost ocoliți de acestea.

1. Capricornii încearcă mereu să atingă perfecțiunea. Acesta este și principalul motiv pentru care își desfășoară mereu activitatea la cel mai înalt nivel. Se străduiesc din greu ca fiecare ieșire în public, fiecare întâlnire sau conversație să decurgă impecabil, indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le facă. Încearcă mereu să-și corecteze toate micile defectele, chiar dacă încăpățânarea încă le dă ceva bătăi de cap. Cu toate acestea, trebuie să se declare norocoși. Pe lista defectelor mai poate fi trecută – eventual – doar ambiția nemărginită, pentru că până acum au îndeplinit cam tot ce și-au propus.

2. Dacă ar fi avut și simțul umorului, Gemenii ar fi fost cu siguranță partenerii de viață perfecți. Iubitori, protectori și cu o dexteritate uimitoare în bucătărie, aceștia sunt niște persoanele ideale, pe care și-ar dori oricine să le găsească acasă atunci când se întoarce seara de la serviciu. Sfaturile lor te-au scos de multe ori din belele, chiar dacă nu ai râs niciodată la glumele lor. Deși uneori pot părea imaturi și foarte vorbăreți, acești nativi nu încearcă decât să compenseze lipsa umorului, pentru a se simți acceptați de celelalte persoane.

3. Săgetătorii sunt ca un frate sau o soră mai mare pe care nu l-ai avut/n-ai avut-o niciodată. Afectuoși, altruiști, amabili, sensibili și iubitori de frumos, sunt cele mai potrivite persoane pe care le sunăm atunci când avem nevoie să fim ascultați. Protectori din fire, aceștia devin autoritari deseori, având și un comportament impulsiv, când se simt atacați. Chiar dacă uneori te revolți împotriva deciziilor Săgetătorilor, ajungi să le mulțumești pentru grija de care dau dovadă.

4. Nativii zodiei Leu au fost înzestrați cu înțelepciune și inteligență. Strategi din fire, aceștia pot găsi ușor soluții la probleme greu de rezolvat. Uneori, le place să se joace cu cunoștințele lor și încearcă să disimuleze sau să fie șireți cu cei din jurul lor, lucru care nu este prea agreat de cunoștințe și prieteni. Cu toate acestea, se străduiesc mereu să gestioneze bine orice situație și să-și controleze aceste defecte, încercând să-și folosească inteligența doar în împrejurările care cer acest lucru…

5. Creativi și originali, persoanele născute sub semnul zodiei Taur sunt iubitoare de artă, dedicându-și mare parte din timp creării acesteia. Fie că e vorba de pictură, muzică sau poezie, aceștia au darul de a încânta urechile, privirile și sufletul celor din jurul lor. Singurul lor defect este că, de multe ori, din cauza modului lor abstract de a se exprima, sentimentele și mesajul pe care doresc să le transmită nu sunt înțelese de oricine. Dar acest lucru nu ar trebui să reprezinte un obstacol pentru cei din jurul lor, căci spontaneitatea, empatia și răbdarea de care dau dovadă îi vor ajuta să le explice modalitatea proprie de a vedea lucrurile.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies