HomeStiri Mondene Iulia Albu, primele declarații despre a doua sarcină: „Trebuie să dau explicații”

Iulia Albu, primele declarații despre a doua sarcină: „Trebuie să dau explicații”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Iulia Albu, primele declarații despre a doua sarcină „Trebuie să dau explicații” in Stiri Mondene

Zilele trecute, Iulia Albu a postat o fotografie cu burtica de gravidă și și-a pus fanii pe jar. Aceasta a primit foarte multe întrebări, dar și foarte multe complimente, însă a ținut să menționeze faptul că fotografia este una veche și că, în prezent, nu se pregătește pentru a aduce pe lume un alt copil.

Iulia Albu, primele declarații despre a doua sarcină „Trebuie să dau explicații” in Stiri Mondene

„Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela. Ea mi-a spus că ar vrea să vadă o fotografie cu mine și Mikaela mi-a spus să o postez și pe Instagram. Când voi fi însărcinată, o să spun. Nu am făcut-o la derută, dar se întâmplă. Nu trebuie să dau explicații”, a spus Iulia la PRO TV.

În urmă cu ceva timp, criticul de modă a spus cum se vede ca mamă, menționând că se teme pentru fata sa, odată ce va ajunge la adolescență.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană.

Iulia Albu, primele declarații despre a doua sarcină „Trebuie să dau explicații” in Stiri Mondene

Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu, pentru ea, sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, a spus Iulia, conform cancan.ro.

Dacă, în prezent, fostul jurat de la Kanal D dă dovadă de putere, nu făcea același lucru și acum mulți ani. Iulia a fost și ea victima bullying-ului și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

Iulia Albu, primele declarații despre a doua sarcină „Trebuie să dau explicații” in Stiri Mondene

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt, din grădiniță până la liceu, am fost «Scheletron», am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, «bullied», și nu îmi e rușine să o spun.

Eram foarte slabă, din păcate, stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la «Scheletron», «Schel», aveam chiar și un diminutiv, «Schel», nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate”, au fost mărturisirile Iuliei în cadrul unui interviu acordat pentru perfecte.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed