HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 8 cele mai geloase zodii

Top 8 cele mai geloase zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,7K views 3 minute timp de citit

Gelozia este o problemă pentru foarte mulți dintre oameni. Probabil că este unul dintre puținele sentimente care ne macină pe interior și este foarte greu de suportat. Unii reușesc totuși să facă față acestor impulsuri, dar alții se lasă purtați de val și ajung să spună sau să facă lucruri pe care le regretă. Toate aceste atitudini depind și de zodie.

  1. Scorpion

Cea mai geloasă zodie pare a fi Scorpionul. Poate fi foarte ușor sedus și se lasă atras de tot felul de femei. Nu te lăsa însă păcălită. El te va face să crezi că îl controlezi, dar, de fapt, el îți permite să faci acest lucru. Nu încerca să îl faci gelos și nu te juca, pentru că are un al șaselea simț care îl face să își dea seama ce fel de joc încerci. Încrederea adevărată este un punct foarte greu de atins la această zodie. Este îngrijorat, ușor speriat să nu te piardă și acest lucru îl face vulnerabil.

  1. Rac

A doua zodie care își manifestă gelozia este Racul. Ei se aprind foarte ușor, dar se manifestă cu o figură serioasă. Devin tăcuți și orice persoană își poate da seama că sunt nervoși sau iritați. Dacă vorbești despre un alt tip în fața lor, se vor holba la tine sau își vor lua o atitudine de inabordabili. Nu au curajul să reacționeze în vreun fel, dar fierb pe dinăuntru.

  1. Taur

A treia poziție în clasament este ocupată de zodia Taurului. Acesti nativi sunt foarte atenți și observă orice detaliu. Ei sunt recunoscuți pentru perseverența și răbdarea lor. Preferă să își ascundă emoțiile, dar sunt foarte ambițioși, devenind chiar posesivi. Sunt foarte fideli și se așteaptă ca partenerul să îi răspundă cu aceeași monedă, iar dacă nu, devin geloși.

  1. Balanță

Balanța este o altă zodie posesivă și geloasă. Persoanele sub acest semn al zodiacului sunt foarte supărăcioase și fixiste. Dacă superi o Balanță, cam greu o mai împaci. Dacă simte că te uiți la o altă persoană, îți va spune pe moment, dar și după aceea. Te va șantaja cu greșeala respectivă multă vreme și nu vei avea șanse să o învinovățești de ceva ce face ea pentru că mereu îți va da replica.

  1. Pești

Peștii sunt foarte emotivi și sensibili, fapt pentru care devin și foarte geloși. Bineînțeles, nu se exteriorizează. Ei sunt foarte pasionali și secretoși. Mulți dintre bărbați au chiar tendința să devină violenți și de a se răzbuna. Ei sunt, de asemenea, foarte orgolioși și nu acceptă anumite acțiuni ale oamenilor când este vorba despre orgoliul lor.

  1. Berbec

Oamenii care sunt în zodia aceasta sunt foarte vulcanici și aventurieri. Ei își manifestă gelozia prin agresivitate, iraționalitate și ieșiri necontrolate. Se vor gândi mereu că te vezi și cu altcineva, chiar dacă tu ești fidelă mereu. Îți vor cere socoteală pentru orice, inclusiv pentru ieșirile cu prietenii sau familia.

  1. Fecioara

Oamenii din zodia Fecioarei devin geloși într-o relație. Motivul real este că se simt nesiguri din punct de vedere emoțional. Se simt amenințați de faptul că îți place să discuți cu alți oameni. Se teme că ai putea în orice moment să îi părăsești, fapt pentru care vor deveni distanți și reci. Fă-i să se simtă confortabil…

  1. Leu

Leii au nevoie de foarte multă loialitate și înțelegere. În schimbul fidelității oferă aproape tot ce au, așa că dacă le este trădată încrederea se pot răzbuna în aceeași măsură. Își manifestă gelozia tot prin infidelitate și sunt idealiști care caută persoana potrivită pentru o relație care să îi împlinească.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed