Homecompatibilitate zodii Vine un weekend în care câteva zodii pot începe o poveste de dragoste, iar 3 zodii încep un nou drum

Vine un weekend în care câteva zodii pot începe o poveste de dragoste, iar 3 zodii încep un nou drum

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 732 views
Vine un weekend in care cateva zodii pot incepe o poveste de dragoste, iar 3 zodii incep un nou drum

Gemenii vor începe un nou drum departe de persoanele care i-au rănit, scorpionii vor începe un nou drum alături de partenerul de cuplu, iar vărsătorii vor porni pe un nou drum din punct de vedere personal, deoarece vor reuși să își ducă la îndeplinire unele dorințe.

Berbec
Berbecii vor străluci din toate punctele de vedere, întrucât tot ceea ce vor face, tot ceea ce vor spune și tot ceea ce vor purta îi va ajuta să strălucească în adevăratul sens al cuvântului.

Taur
Taurii vor începe o poveste de dragoste nouă alături de o persoană care pare a fi exact ceea ce ei au nevoie. Nativii își doresc foarte mult să înceapă o relație serioasă, deoarece duc lipsa unei persoane pe care să o aibă mereu lângă ei.

Gemeni
Gemenii vor începe un nou drum, departe de persoanele care i-au rănit. Aceștia își vor lua inima în dinți vor lăsa în urmă toate persoanele care nu i-au apreciat și vor continua singuri, reușind să se descurce foarte bine.

Rac
Racii se vor grăbi și vor judeca greșit anumite acțiuni ale unor persoane din jur, ceea ce îi va face să își facă o părere proastă despre acestea. Nativii vor reveni asupra modului în care vor vedea lucrurile și totul se va rezolva în cele din urmă.

Leu
Leii simt nevoia de o liniște foarte mare în viața lor, motiv pentru care se vor retrage de lângă toate persoanele care par să le pună bețe în roate și se vor asigura că se vor înconjura doar de lucruri pozitive.

Fecioară
Fecioarele vor face schimbări importante din punct de vedere sentimental și vor începe o relație alături de o persoană pe care o cunoșteau de multă vreme. De la cei mai buni prieteni, nativii vor ajunge să formeze un cuplu foarte frumos cu persoana pe care o îndrăgesc.

Balanță
Balanțele vor fi vigilente și nu vor rata o oportunitate care li se va face, motiv pentru care vor începe să culeagă roadele în scurt timp. Aceștia vor continua în aceeași manieră, întrucât vor descoperi rețeta succesului.

Scorpion
Scorpionii vor începe un nou drum alături de partenerul de cuplu, deoarece vor deveni mult mai puternici împreună și vor reuși să se bucure de reușite foarte mari. Aceștia își vor consolida relația și se vor apropia și mai mult.

Săgetător
Săgetătorii vor avea parte de o zi destul de liniștită, în care nu vor trebui să își bată capul cu absolut nimic și se vor putea bucura de anumite lucruri pe care doreau să le facă alături de persoanele dragi.

Capricorn
Capricornii își doresc să aibă alături persoanele apropiate, deoarece un eveniment important se apropie în viața lor, așa că îi vor strânge pe toți laolaltă.

Vărsător
Vărsătorii vor porni pe un nou drum din punct de vedere personal, deoarece vor reuși să își ducă la îndeplinire unele dorințe foarte mari pe care le aveau stabilite de mai multă vreme. Astrele au lucrat în favoarea lor și lucrurile s-au așezat exact cum aveau nevoie.

Pești
Peștii vor începe o adevărată aventură în viața lor, imediat ce își vor da seama că viața este foarte frumoasă, dacă vor lăsa greutățile și dacă se vor axa asupra a ceea ce le face sufletul fericit…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed