6 zodii care au fost generoase în trecut vor primi mulțumiri în bani. Noul an vă găsește cu conturile pline

Gemenii vor fii foarte sensibili, săgetătorii își doresc pace sufletească, iar capricornii se simt bine în pielea lor.

Berbec
Probabil că i vei avea impresia că vrei totul și parcă nimic nu iți iese așa cum iți dorești tu. Vei deveni campionul incontestabil al schimbărilor de dispoziție, iar oamenii din jurul tău sunt dornici să te urmeze. Tu însuți riști să pierzi puțin dacă nu știi să profiți de acele momente pentru a analiza, cu puțină perspectivă, sentimentele contradictorii care te conduc. Ai putea învăța câteva lecții care îți vor fi foarte profitabile. Pe deasupra, datorită altruismului de care ai dat dovadă în trecut, este foarte posibil să primești o mulțumire ce va consta în bani considerabili.

Taur
Ar trebui să te gândești la toate lucrurile pozitive din viața ta și la oamenii pe care îi iubești, pentru că de-a lungul acestei perioade, ai putea trece prin momente dificile și destabilizatoare. Disputele vor izbucni în jurul tău și va trebui să alegi unde te poziționezi. Ai grijă, nu iți neglija partenerul, așteaptă să îi acorzi puțină atenție, are nevoie de iubirea ta. Faptele tale bune vor fi răsplătite cu o sumă considerabilă de bani, care iți va prinde foarte bine în noul an.

Gemeni
Starea ta de spirit ar putea fi foarte inconsecventă în această perioadă. Poziția actuală a planetelor tinde să te facă hipersensibil, așa că încearcă să nu pierzi controlul asupra emoțiilor tale. Dacă ești supărat sau stresat, poți fi destul de irascibilă, așa că ai grijă cum iți gestionezi emoțiile. Fii absolut zen, meditează, respiră și relaxează-te. Nu trebuie să-i deranjezi pe ceilalți, păstrează-ți optimismul și totul va fi bine.

Rac
Ai putea lua decizia sublimă de a-ți mobiliza toate forțele pentru a-ți redirecționa viața într-un alt mod. Fie în domeniul profesional, fie în familie, perioada actuală promite să fie bogată în schimbări. Așa că improvizează. Nu te lăsa distrasă de angoasa pe care o provoacă adesea aceste transformări. Partenerul tău te va sprijini în toate demersurile tale și ar trebui să fii recunoscătoare pentru asta.

Leu
Te ascunzi adesea în spatele unei măști. Îți place să-ți păstrezi misterul și să-ți păstrezi cele mai lăuntrice gânduri pentru tine. Ochii tăi sunt mereu deschiși către lume și asta îți permite să alegi cea mai bună tactică. Pe măsură ce ești gata să ieși din carapacea ta, ar trebui să-ți împărtășești cele mai sălbatice dorințe și vise. Adevărul este că ți-ar face cel mai mare bine. Și poate alții se vor bucura de entuziasmul tău pentru a-și găsi și ei, la rândul lor, motivația.

Fecioară
In această perioadă, ai putea avea o anumită tendință de a trage concluzii pripite și, de asemenea, de a da semne de multă nervozitate și chiar de inconsecvență. Dar dacă reușești să te relaxezi și să te concentrezi să te bazezi pe logică, vei vedea că în timp vei reuși să-ți recapete controlul asupra emoțiilor. Testează-ți capacitatea de a discerne, cântărește-ți cuvintele și totul se va întâmpla așa cum iți dorești și cum meriți. Munca pe care ai depus-o cu toată inima, va fi răsplătită cu bani, așa că vei avea un început de an excelent.

Balanță
Perioada care urmează, ar putea fi favorabilă pentru exerciții și activități fizice, care să-ți ajute și mintea, nu doar corpul. De fapt, te vei simți în formă maximă și dornică să muncești din greu pentru a te simți în perfectă armonie cu corpul tău. A alerga ceva timp prin parc, a face gimnastică sau a merge la înot, ar fi perfect pentru a promova acel sentiment de bine pe care îl simți după activități care îți implică pe deplin corpul și, de asemenea, îți regenerează mintea.

Scorpion
Ești o persoană extrem de sensibilă. Tot ceea ce are de-a face cu rădăcinile tale, familia sau casa ta, ocupă un loc foarte important în inima ta. Dar ar trebui să recunoști că uneori emoțiile îți joacă feste. Cel mai mic eșec poate deveni o adevărată dramă existențială. În plus, ar trebui să faci un efort pentru a ști să te distanțezi de ultimele evenimente. Este timpul să reacționezi și să arăți mai mult pragmatism.

Săgetător
In această perioadă iți vei dori liniște sufletească. Dorința ta cea mai profundă poate fi să ai în sfârșit puțin timp pentru tine și nimic în afară de tine. Dacă este vorba de sentimentul tău personal, mai presus de toate, nu-l contrazice și asigură-te că îți rezervi acele momente de libertate și pace. De mâine vei relua cursa vieții tale și activitățile tale zilnice, dar încearcă să nu te mai stresezi atât. În plus, dăruirea de care ai dat dovadă, va fi răsplătită cu bani considerabili, te vei bucura de ei la maxim în noul an.

Capricorn
In această perioadă, mintea ta este limpede ca apa de izvor și emoțiile te ajută să fii în ton cu tine însuți. Mintea ta este pregătită pentru orice test si mai ales intuițiile tale îți vor fi de mare ajutor, mai ales când vine vorba de căutarea iubirii. În plus, laturile masculine și feminine ale personalității tale, vor fi într-o armonie perfectă. Pe scurt, vei înota în lumea din jurul tău ca un pește în apă, atâta timp cât nu încurci problemele altora.

Vărsător
Cu cât încerci să atragi mai mult atenția celorlalți, cu atât ei te ignoră mai mult. Adevărul este că acest lucru nu este foarte plăcut pentru tine. Așa că, dacă nu poți să-ți impui ideile grozave, încearcă să iei lucrurile cu filozofie în această perioadă. Ai putea să-i seduci pe ceilalți într-un mod mai bun dacă îi asculți și dacă le arăți înțelegere și respect.

Pești
Ar trebui să renunți la latura mai cerebrală și mai rațională. Ar trebui să te gândești că nu totul în această viață poate fi explicat în acest fel și dacă încerci să-i convingi pe alții doar prin demonstrații intelectuale strălucite, dar fără a da dovadă de vreo sensibilitate, este foarte posibil să eșuezi în scopul tău. Ca sfat, fii mai intuitivă, mai sensibilă și mai afectuoasă. Gândește-te că acestea sunt forme de inteligență care trebuie cultivate și care te vor ajuta să te dezvolți.

Abonează-te pe:Yve.ro news