Homecompatibilitate zodii Weekendul acesta este al celor 4 zodii care vor experimenta o reînnoire personală. Vărsători, renunțați să vă mai învinovățiți pentru orice

Weekendul acesta este al celor 4 zodii care vor experimenta o reînnoire personală. Vărsători, renunțați să vă mai învinovățiți pentru orice

autor Elena Yvette
645 views 3 minute timp de citit
Weekendul acesta este al celor 4 zodii care vor experimenta o reinnoire personala. Varsatori, renuntati sa va mai invinovatiti pentru orice
  • Scorpionii abia dacă au chef de vorbă cu cineva.
  • Săgetătorii și-au descoperit o pasiune.
  • Peștii vor începe să dea dovadă de mai multă diplomație pe oriunde se vor duce.

Leii se vor învârti în cerc, deoarece va părea că nu găsesc o rezolvare, Fecioarele vor da lovitura pe plan sentimental, iar Balanțele vor reuși, în acest weekend, să primească o aprobare pe care o doreau.

Berbec
Berbecii se vor bucura de un weekend extrem de frumos, deoarece vor reuși să petreacă mai mult timp alături de persoanele dragi și să serbeze un eveniment important ce are loc în familie.

Taur
Taurii vor începe să se învârtă în niște cercuri mai elevate și să evolueze mult mai frumos, ceea ce le va permite să capete mai multă încredere în ei și să își dea seama ce pot realiza.

Gemeni
Gemenii ar cam trebui să poarte o discuție matură cu ei înșiși și să își dea seama unde au greșit și să corecteze imperfecțiunile. Nativii nu pot ajunge nicăieri, dacă vor încerca mereu să ascundă gunoiul sub preș.

Rac
Racii ar trebui să se pună pe treabă, însă dorul de ducă este mai puternic. Aceștia nu prea au chef să facă mai nimic și preferă să se liniștească decât să tragă de ei de pomană.

Leu
Leii se vor învârti în cerc, deoarece va părea că nu găsesc o rezolvare, însă se vor amuza mai mult de cât de greu le este să se concentreze, pentru a face haz de necaz.

Fecioară
Fecioarele vor da lovitura pe plan sentimental, deoarece vor cunoaște o persoană care este interesată de ei, într-un restaurant în care vor merge mai mult de plictiseală.

Balanță
Balanțele vor reuși, în acest weekend, să primească o aprobare pe care o doreau, iar surpriza cea mai mare va avea loc atunci când vor vedea ora la care se va întâmpla, deoarece nu se așteptau.

Scorpion
Scorpionii abia dacă au chef de vorbă cu cineva, deoarece s-au săturat să vorbească singuri, așa că vor decide să nu mai spună nimic. Nativii consideră că este mai bine așa decât să își bată capul pe cont propriu.

Săgetător
Săgetătorii și-au descoperit o pasiune și sunt curioși să vadă unde va putea să ducă aceasta. Prin urmare, nativii vor da frâu liber imaginației, pentru a vedea cât de bine se vor descurca.

Capricorn
Capricornii vor avea și ei parte de un weekend de poveste, deoarece vor reuși să își rezolve toate problemele și să ajungă la un numitor comun cu toți cei din jur.

Vărsător
Vărsătorii trebuie să înțeleagă faptul că nu pot controla totul și nici ceea ce fac nu poate fi perfect și nu este vina lor. Nativii nu trebuie să se mai învinovățească, deoarece nu rezolvă problema cu nimic.

Pești
Peștii vor începe să dea dovadă de mai multă diplomație pe oriunde se vor duce, deoarece vor înțelege că aceasta este modalitatea cea mai eficientă prin care pot face o impresie bună care, bineînțeles, va fi în favoarea lor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed