Home Horoscopcompatibilitate zodii 7 Zodii predispuse la îngrășare în 2021

7 Zodii predispuse la îngrășare în 2021

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 4 minute timp de citit
7 Zodii predispuse la ingrasare in 2021

Fiecare persoană pune preț pe felul în care arată și dorește să își îmbunătățească în mod constant fizicul. Desigur, unele persoane reușesc să se păstreze suple și pline de viață orice ar fi, pe când altele eșuează în lupta cu kilogramele. Un stil de viață nesănătos, sedentarismul și neglijența în alimentație au efecte asupra fizicului nostru. Iată cât de predispuse sunt zodiile la îngrășare în 2021.

Taur

Taurii în general mănâncă foarte mult și foarte consistent. Pentru ei contează ca o masă să fie bogată și nu prea pun preț pe câte calorii are mâncarea respectivă sau cât de nesănătoasă este. Sunt foarte pofticioși, așa că nu se pot abține de la nimic din ce le place. Chiar dacă femeile Taur pot fi recunoscute mereu pentru că au o siluetă și o constituție de invidiat, vestea proastă este că sunt cel mai mult predispuse la îngrășare. Chiar dacă nu le face plăcere, trebuie să fie atente mereu ce, când și cât mănâncă.

Gemeni

Persoanele din această zodie se îngrașă relativ repede, dar la fel de ușor pot slăbi, atât timp cât sunt ambițioase și se țin de regimul stabilit; nu s-ar putea spune că devin prea grase, pentru că nici măcar nu se vede pe cântar. Gemenii au nevoie de trei mese pe zi și cât mai multă apă. Ei nu vor respecta această regulă pentru că mănâncă mai mereu pe fugă, sau chiar uită de acest aspect.

Pești

Peștii transformă masa într-un ritual pentru că evaluează experiența culinară ca fiind încărcată de emoții. Ei sunt cei mai predispuși să asocieze mâncarea cu starea sufletească pe care o au, așa că probabil când sunt depresivi îi vei vedea cu o ciocolată mare sau un cornet de înghețată, dar când sunt plini de viață vor savura tot felul de mâncăruri. Peștii au tendința de îngrășare proporțional cu cantitatea pe care o consumă. Astfel, dacă mănâncă mult și cu poftă, au șanse mari să câștige câteva kilograme.

Vărsător

Vărsătorul apreciază în cadrul meselor conversația pe care o poartă. Nativii acestei zodii preferă mâncarea consistentă, dar care nu îngrașă. Ar gusta mai degrabă dintr-o specialitate nouă sau ar risca să încerce o mâncare exotică, dar în cantități mici, decât să se înfrupte din mâncăruri sățioase. Acești oameni țin foarte mult la modul în care arată și la modul în care se prezintă publicului.

Capricornul

Oamenii din această zodie se mulțumesc foarte ușor. Ei fie mănâncă foarte mult fast-food, fie o mâncare rapidă și ușoară. Nu apreciază delicatesele sau mâncărurile sofisticate, pentru că nu pun preț pe aceste lucruri, fapt pentru care sunt predispuși la îngrășare. Atuul acestei zodii este că mănâncă foarte multe fructe la desert, în locul dulciurilor cu multe calorii, așa că, în comparație cu alte persoane, pot spune că au un câștig, din punct de vedere fizic.

Balanța

Balanțele adoră să mănânce sănătos și echilibrat, fapt pentru care nu se îngrașă niciodată. Nu le vei mulțumi cu mâncăruri consistente sau grele, ci cu o salată sau o bucată de carne fiartă cu legume. Oamenii din această zodie tind chiar să devină vegetarieni la un moment dat, iar dacă nu, mănâncă foarte puțină carne și preferă mâncărurile fără grăsimi…

Scorpion

Scorpionul adoră să experimenteze tot felul de mâncăruri și adoră să mănânce, dar nu este lacom. Nu exagerează cu nimic, nu face abuzuri, fapt pentru care nu se îngrașă prea ușor. Poate mânca orice înseamnă tradițional, dar și o rețetă sofisticată, cu aceeași plăcere, dar nu acceptă în niciun caz mâncarea clasică cum ar fi pizza sau fast-food.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies