Home Stiri Dan Bittman, critici dure la adresa lui Orban: „Orbane, nu am stat cu trabucul în gură la tine în birou”,

Dan Bittman, critici dure la adresa lui Orban: „Orbane, nu am stat cu trabucul în gură la tine în birou”,

autor Mirela
613 views 3 minute timp de citit

Recent, Dan Bittman a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre pandemia de corovairus. Acesta s-a arătat extrem de deranjat de faptul că a trebuit să respecte regulile, făcând aluzie la ceea ce conducătorii ţării au făcut atunci când cazurile creşteau pe zi ce trece.

„Eu îmi spun oful pentru că nu mai suport, sunt șomer de 1 an de zile. Nu fac nimic, în martie 2020 a fost ultima cântare Holograf. Restul au fost fițe, așa. Ce fac, mă recalific? Aleg altă meserie? Până la urmă, despre ce vorbim? Acum, trăim o perioadă în care, dacă cineva vrea să intre peste tine să te ia pe sus, o poate face. Legal. Asta înseamnă starea de urgență sau alertă. Ți-au tăiat drepturi și libertăți. Să o întrebăm pe doamna Șoșoacă, că e avocat. Orice avocat îți poate explica la câte drepturi ai renunțat când ai spus ”Da” guvernelor.

Faptul că ei nu au abuzat până acum, e altceva. Statul în casă, purtatul măștii etc sunt niște chestii care îți îngrădesc… Nu mă înțelegeți greșit. Ei pot să facă asta. Pot spune că ai covid și nu vrei să te tratezi. Au voie să intre peste tine în casă, dacă dai petrecere și să o închidă. Asta e povestea pe care o trăim.

Nu e pandemie, e o gripă nasoală sau ce vrei tu, dar pandemie nu e. Citesc că se vindecă mulți, iar alții mor. Deci nu e letal. Mai sunt oameni care mor din vina altora. Pe mine mă țineau în casă, am stat și am respectat, nu sunt împotriva legii și apoi văd românii cum vin acasă, de sărbători. Nu aveau timp nici să le ia datele. Nu au vrut să piardă Dispora, că veneau alegerile. Apoi plecau românii la muncă, în străinătate, în plină pandemie și eu stăteam în casă. Normal, doamna Merkel avea nevoie de forță de muncă și pe mine mă puneau să stau în casă.Hai să fim serioși, nu am instigat niciodată la nerespectarea legii.

Am zis nu mă lua de prost, Orbane, că eu nu am stat cu trabucul în gură la tine în birou și tu mă pui să port mască. Înseamnă că mă minți în față. Du-te acasă. Cei care au chefuit de ziua lui Orban trebuiau să plece acasă. Eu am ceva cu măsurile care încalcă drepturile mele și ale oamenilor, nu accept regulile disperate și aiurea, numai ca să se facă afaceri”,  a spus Dan Bittman în cadrul podcast-ului lui Gojira.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies