Home compatibilitate zodii Zodii subestimate! Vorbesc puțin însă gândesc mult

Zodii subestimate! Vorbesc puțin însă gândesc mult

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Zodii subestimate

Ființa umană este înzestrată natural cu un complex de caracteristici printre care se numără și cea de a avea așteptări din partea celor care ne înconjoară.

Aceste așteptări sunt diferite, personalizate în funcție de fiecare individ pe care îl cunoaștem și, în special, în funcție de capacitățile acestuia. O altă nuanță a așteptărilor implică calitatea acestora de a fi realiste ori total incompatibile cu realitatea concretă, palpabilă. De asemenea, există și variante de mijloc ce presupun așteptări care pot sau nu pot fi depășite de persoanele asupra cărora sunt proiectate.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că mulți dintre nativi sunt subestimați în ceea ce privește diferite aspecte legate de propria persoană, precum abilitatea de a-și depăși diverse limite, abilitatea de a renunța la anumite obiceiuri nepotrivite și dăunătoare, neputința de a ocupa funcții înalte în societate, capacitățile fizice sau intelectuale le sunt puse la îndoială și multe altele. Cu toate acestea, șansele ca acțiunea de subestimare să aibă fie rezultate opuse pentru cel ce o propagă, fie acțiuni nefavorabile pentru cel asupra căruia s-a răsfrânt.

Pe baza aspectelor mai sus menționate, astrologii recomandă faptul că o mică doză de discreție vă poate ajuta să vă duceți planurile la bun sfârșit deoarece împărtășind celor din jurul dumneavoastră aspirațiile pe care le aveți, riscați să fiți puși în situația în care aceștia să vă pună bețe în roate. Citind în continuare, puteți vedea care sunt cele cinci zodii subestimate peste măsură însă care dovedesc contrariul prin faptul că deși vorbesc puțin, gândesc foarte mult și de calitate.

Gemeni. În ceea ce îi privește pe nativii Gemeni, aceștia se dovedesc unii dintre cei mai subestimați nativi ai zodiacului pe baza unor considerente ce țin de abilitățile lor intelectuale. În ciuda acestui fapt, Gemenii nici măcar nu încearcă să destructureze aceste supoziții dezonorante pentru calitățile personale. Aceștia simt, mai degrabă, că aceste presupuneri negative le oferă răgaz suficient să lucreze la planurile lor fără a fi deranjați de privirile iscoditoare ale celor din jur. Deși sunt subestimați, Gemenii sunt capabili să realizeze lucruri mărețe dacă sunt suficient de ambiționați să obțină acel lucru.

Rac. Pe lista nativilor subestimați peste măsură se înscriu și cei născuți în semnul zodiacal al Racului. Acești nativi sunt extrem de discreți în ceea ce le privește relațiile sentimentale, motiv pentru care ridică semne de întrebare, nuanțate de subestimare, apropiaților. Date fiind relațiile acestora păstrate într-o intimitate impusă de propria persoană, aspect care dă impresia că nu ar fi avut niciodată bucuria de a cunoaște astfel de sentimente în plenitudinea lor, stârnesc acțiuni de subestimare în ceea îi privește. Cu toate acestea, nativii Rac leagă relații sentimentale bazate pe emoții profunde, inedite și de lungă durată. Pe fondul privirilor subestimatoare ale celor ce-i înconjoară, nativii Rac consideră că nu este nevoie să demonstreze în fața nimănui sentimentele pe care le experimentează, precum nici identitatea partenerului său sau momentelor petrecute împreună.

Fecioară. Când vine vorba despre nativii Fecioară, se pare că aceștia îndeamnă în mod voluntar persoanele din jur să le subestimeze. Considerentele pe baza cărora se stârnește această subapreciere din partea persoanelor ce îi înconjoară își are izvorul în faptul că Fecioarele nu-și dezvăluie sub nicio formă resursele financiare de care dispun, precum nici eforturile pe care le întreprind pe lângă activitatea profesională pentru a-și mări veniturile.

Pe baza acestor referințe, nativii Fecioară își pun apropiații în situația în care aceștia ar fi de părere că nativii din această zodie suferă de carențe financiare și au un trai îngreunat. În mod asemănător, despre Fecioare se consideră adesea astfel chiar că și pentru ceea ce dețin în mod palpabil, real este rezultatul unei trude de a agonisi mult peste puterile lor, motiv pentru care apropiații pot presupune că nu intră în proprietatea de drept a acestora.

Contrar aparențelor, nativii Fecioară au inclus în propria rețetă a succesului o mică injecție de discreție care îi face să se simtă mult mai satisfăcuți în cazul în care demonstrează exact opusul a ceea ce cred apropiații lor. În totală opoziție, zodia Fecioară este descrisă de astrologi ca fiind o zodie cu înclinări spre perfecționism și caracterizată de o bună organizare. În acest fel, Fecioarele se află întotdeauna în mijlocul unei activități profesionale, ba chiar mai și întreprind alte sarcini pe lângă aceasta, pentru a-și asigura un venit suplimentar și, implicit, o siguranță financiară de invidiat.

Balanță. Asemenea celorlalte zodii menționate anterior, și nativii Balanță sunt considerați a fi adesea subestimați de cei care îi cunosc sau nu. Unul dintre cele mai puternice motive pentru care aceștia sunt subapreciați este acela că Balanțele sunt caracterizate în mod negativ de faptul că acționează cu procrastinare.

Această tendință a nativilor Balanță de a amâna termenul unei lucrări pe care au început-o sau de a se ocupa în ultima zi de ceva important pe care este impetuos necesar să-l termine până a doua zi îi situează pe aceștia pe listă în mod automat și pe baza unor temeiuri demne de luat în considerație după părerea celor din jur. În ciuda acestui fapt, deși până și astrologii indică faptul că ritmul optim al Balanțelor de a realiza un lucru este unul personalizat în funcție de psihicul acestora; Balanțele sunt capabile să realizeze lucruri mărețe, minunate și care stau sub semnul calității evidente.

Vărsător. Nativii Vărsător sunt poziționați în clasamentul acestor zodii subestimate peste măsură pe baza unui motiv ce nu ridică neapărat un grad de noutate. Motivul pe baza căruia nativii sunt subapreciați de către persoanele din jur este reprezentat de faptul că sunt dezorganizați și au un ritm de viață haotic…

Pe baza acestor considerente, zodia Vărsător este susceptibilă de fapte precum cele de a nu reuși să pună pe picioare lucruri importante din cauza stilului de muncă dezorganizat; de asemenea, poate ridica semne de întrebare în ceea ce privește seriozitatea cu care lucrează ori chiar faptul că nu oferă rezultate pe măsură. În antiteză cu aceste aparențe ce își au loc în viața fiecărui om, nativii Vărsători aduc deseori dovada unei sarcini bine făcute, deoarece pot fi responsabili, iar atunci când sunt însărcinați să ducă la bun sfârșit un proiect important, își canalizează toate resursele pentru a-l îndeplini cu mult succes și creativitate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed