Homecompatibilitate zodii Zodiile încercate în această săptămână. Trebuie să asculte sfaturile astrelor să le meargă bine

Zodiile încercate în această săptămână. Trebuie să asculte sfaturile astrelor să le meargă bine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 797 views 3 minute timp de citit
Zodiile incercate in aceasta saptamana. Trebuie sa asculte sfaturile astrelor sa le mearga bine
  • Zodiile încercate în această săptămână
  • Trebuie să asculte sfaturile astrelor să le meargă bine

Racii sunt sfătuiți să citească foarte bine un document pe care urmează să îl semneze, balanțele sunt sfătuite să își dea voie să iubească, iar capricornii sunt sfătuiți să facă achiziția la care se tot gândesc.

Berbec
Berbecii sunt sfătuiți să fie mai darnici. Aceștia sunt îndemnați să ajute în măsura în care pot, deoarece tot binele pe care îl vor face se va întoarce la ei înzecit.

Taur
Taurii sunt sfătuiți să fie mai calculați în ceea ce privește reacțiile pe care le au, deoarece este foarte posibil să spună sau să facă anumite lucruri care, ulterior, să le dea foarte multe bătăi de cap. Cel mai bine este să nu reacționeze până nu trec totul prin filtrul minții.

Gemeni
Gemenii sunt sfătuiți să acorde o mai mare atenție persoanelor din jur, în special partenerului, deoarece acesta suferă în tăcere. Dacă le vor fi alături și dacă vor fi buni ascultători, nativii pot fi persoanele salvatoare în această ecuație.

Rac
Racii sunt sfătuiți să citească foarte bine un document pe care urmează să îl semneze, pentru a se asigura că nu vor avea parte de surprize neplăcute mai târziu. Este dreptul lor să facă acest lucru și trebuie să îl folosească.

Leu
Leii sunt sfătuiți să se pună și pe ei pe primul loc, deoarece, în ultima vreme, i-au tot pus cei din jur, motiv pentru care s-au neglijat extrem de tare. Nativii nu trebuie să uite că cea mai importantă persoană din viața lor este reprezentată de ei înșiși.

Fecioară
Fecioarele vor fi sfătuite să analizeze cu foarte mare atenție ofertele care le vor fi făcute, deoarece riscă să facă alegeri neinspirate. Nativii au de unde alege, așa că tot ce trebuie să facă este să nu se grăbească.

Balanță
Balanțele sunt sfătuite să își dea voie să iubească, deși au trecut printr-o dezamăgire mare în ultima vreme. Aceștia trebuie să îngroape trecutul și să ia din el doar lecțiile ce îi vor ajuta pe viitor.

Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiți să fie mai relaxați, să lase lucrurile să vină de la sine și să nu se mai streseze pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Astrele le așază așa cum știu ele cel mai bine și nu există motiv de îngrijorare.

Săgetător
Săgetătorii sunt sfătuiți să renunțe la orgoliu, deoarece nu vor avea absolut nimic de câștigat din asta, ba din contră. Nativii trebuie să gândească limpede și să ia cele mai bune decizii, fără resentimente.

Capricorn
Capricornii sunt sfătuiți să facă achiziția la care se tot gândesc, în ciuda faptului că le este frică, deoarece aceasta le va aduce cele mai frumoase reușite mai târziu.

Vărsător
Vărsătorii sunt sfătuiți să aibă mai mult curaj și mai multă încredere în propria persoană, deoarece sunt capabili de mult mai multe lucruri decât cred și singurul motiv pentru care nu reușesc este reprezentat de barierele pe care și le pun singuri.

Pești
Peștii sunt sfătuiți să își acorde tot timpul necesar pentru a se vindeca, deoarece unele răni se vindecă greu și nu vor trece prea repede. Cu toate acestea, lecțiile învățate vor fi extrem de valoroase…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed