HomeHoroscop Horoscop 16 MAI 2017: Leii au succes în toate domeniile, iar Săgetătorii trebuie să înveţe să uite trecutul

Horoscop 16 MAI 2017: Leii au succes în toate domeniile, iar Săgetătorii trebuie să înveţe să uite trecutul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 728 views
Horoscop-16-MAI-2017 in Horoscop

Horoscopul pentru 16 MAI 2017: Taurii au planuri mari pentru această perioadă, Leii au succes în toate domeniile, iar Săgetătorii trebuie să înveţe să uite trecutul.

horoscopul zilei de 16 Mai

 • BERBEC

În următoarea perioadă, vei descoperi fericirea ta interioară pe care decizi să o exploatezi la maximum. Este un moment bun să pui la bătaie planul pentru următoarea săptămână şi să te bucuri de tot ceea ce îţi poate oferi viaţa.

 • TAUR

Dorinţa ta de a face lucrurile ca la carte te pot epuiza la un moment dat, motiv pentru care trebuie să o laşi mai moale cu aşteptările prea mari pe care ţi le impui singură. Nu este o tragedie dacă ajungi cu paşi mai mărunţi acolo unde ţi-ai propus.

 • GEMENI

Situaţia financiară poate nu este una tocmai favorabilă, dar chiar şi aşa, acest lucru este un motiv foarte bun să pui câţiva bani deoparte pentru aventurile pe care le-ai planificat de atâta vreme.

 • RAC

Proiectele care se apropie de sfârşit sunt principalul motiv pentru care începi să vezi luminiţa de la capătul tunelului. După ce scapi de acest stres cauzat de termenele-limită, ia o pauză binemeritată şi ocupă-te de hobby-urile tale.

 • LEU

Succesul pe plan financiar, şi nu numai, te face să vrei să îţi stabileşti obiective şi mai înalte decât înainte, dar ai mare grijă să nu exagerezi cu munca pe care o depui pentru a duce la bun sfârşit ceea ce îţi doreşti, iar apoi să fii nevoită să cheltui sume considerabile de bani pentru restabilirea sănătăţii.

 • FECIOARĂ

Complexele pe care tu singură le-ai creat te opresc de la a te bucura de lucrurile frumoase şi oamenii dragi care te înconjoară. Nu lăsa negativismul care a pus stăpânire pe tine să îţi ghideze viaţa. Ţine minte că tu eşti propriul tău stăpân!

 • BALANŢĂ

Anumite relaţii cu cei din jur sunt puse la încercare în această perioadă, iar drept urmare, trebuie să decizi dacă vrei sau nu să salvezi anumite prietenii sau să pui punct şi să o iei de la capăt. Se prea poate ca şi viaţa sentimentală să aibă de suferit, iar de aceea, înainte de a lua orice decizie, cântăreşte bine lucrurile.

 • SCORPION

Neliniştea care te cuprinde este responsabilă de faptul că te laşi mult prea des dusă de val. Chiar dacă, pe moment, ţi se pare cea mai bună soluţie, se prea poate ca, la un moment dat, să realizezi că acest lucru nu a fost o alegere tocmai potrivită pentru tine.

 • SĂGETĂTOR

Chiar dacă părea că, la un moment dat, lucrurile se aşază pe făgaşul lor normal, acum ţi-ai amintit anumite momente pe care le-ai petrecut cu oameni dragi ţie şi care nu mai sunt lângă tine, iar acest lucru te face să suferi. Învaţă să pui punct şi să o iei de la capăt.

 • CAPRICORN

În perioada aceasta, ai învăţat să te bucuri pe bani puţini de tot ceea ce îţi doreşti, iar asta îţi dă o satisfacţie maximă. Continuă să îţi gestionezi cât poţi de eficient resursele de care dispui şi nu uita că poţi face economii substanţiale pentru proiecte viitoare.

 • VĂRSĂTOR

Faptul că există unele neînţelegeri în relaţia cu partenerul te face să te afli într-o continuă stare de tensiune. Cel mai bine ar fi să lămuriţi lucrurile şi să ajungeţi la un numitor comun, pentru binele amândurora…

 • PEŞTI

Căldura de afară este motivul pentru care decizi să ieşi din casă şi, de ce nu, să îţi faci puţină ordine prin gânduri. Lucrul acesta este benefic pentru tine, pentru că poţi, în sfârşit, să laşi deoparte grijile şi să îţi stabileşti planurile pentru viitor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed