Horoscop 2018 Pesti: mare grija la orice problema de sanatate


738

Nativii zodiei Pești trebuie să fie în permanență preocupați de starea lor de sănătate și să consulte mereu medicul specialist atunci când intervine o problemă.

Horoscop 2018 Pesti

Trebuie să aibă mare grijă la alimentație și să fie foarte precauți atunci când apare orice semn de răceală. Din punct de vedere financiar, Peștii vor fi extrem de mulțumiți. Aceștia trebuie să știe că nu ar fi bine să implice în afaceri niciun prieten, deoarece, în decursul acestui an, acest lucru le poate aduce doar pierderi.

Horoscop 2018 Pesti pentru SĂNĂTATE

Dacă ești unul dintre nativii zodiei Pești, ar trebui să ai mare grijă la orice problemă de sănătate, pe tot parcursul anului 2018. Asta nu trebuie să te sperie și nici să îți dea de gândit că ar fi vorba de vreo problemă prea gravă însă ar trebui să te motiveze să fii mult mai atentă atât la ce mănânci, ce bei cât și la ce medicamente iei și cum te tratezi.

Obișnuiești să faci totul de una singură, fără să consulți vreun medic specialist, iar acest lucru are doar părți rele. Ții diete fără îndrumarea unui nutriționist și reușești să îți dai întreg organismul peste cap, fără să îți dai seama. Schimbările care se vor produce te vor face să fii extrem de anxioasă, iar acest lucru te afectează pe toate planurile.

Ar fi indicat să consulți cât mai repede un medic specialist pentru a reuși să te pui pe picioare într-un timp cât mai scurt. Având în vedere că problemele tale sunt ușor vindecabile, nu are rost să stai așa și să agravezi situația din cauza nepăsării. Nu mai face nicio mișcare fără să consulți un specialist, doar așa te poți pune imediat pe picioare!

Încearcă să consumi cât mai multe vitamine și cât mai multe alimente sănătoase, lipsite de zaharuri și de grăsimi. Totul ține doar de tine. Dacă vei urma toate aceste sfaturi, vei avea parte de un an foarte bun, lipsit de griji și de probleme grave de sănătate.

Horoscop 2018 Pesti pentru BANI

La începutul acestui an vei face un împrumut substanțial la bancă, iar acest lucru te va da puțin peste cap. Deși nu duci lipsă de nimic, nu prea îți place faptul că, lunar, trebuie să înapoiezi banii băncii, deși investiția nu a fost una neinspirată.

Pe la jumătatea anului vei avea parte de un câștig imens care poate proveni ori de la o moștenire, ori de la un câștig la un joc de noroc. Cert este că vei scăpa de datorie, dar vei investi în ceva extrem de profitabil care îți va aduce satisfacții pe termen lung.

La un moment dat, niște prieteni se vor oferi să te ajute să crești afacerea însă cel mai indicat ar fi să îi refuzi. Dacă ai accepta, cel mai probabil afacerea nu ar merge, iar tu te-ai certa cu prietenii tăi și, astfel, vei pierde pe două planuri. Cel mai bine ar fi ca afacerile să le faci singur, fără implicarea prietenilor, deoarece, deseori, în astfel de situații intervin cele mai multe certuri. Dacă îți prețuiești prietenii cu adevărat, ține-i departe de toate afacerile tale.

La sfârșitul anului vei da lovitura și vei realiza ceea ce nu ai fi crezut că se va întâmpla prea curând. Acest lucru te va face să fii mult mai încrezătoare în forțele proprii, iar datorită acestui lucru, veniturile tale vor crește treptat, dar considerabil.

Horoscopul din 2018 pentru zodia Pesti pentru CARIERĂ

În luna martie, datorită planetei Venus ce tranzitează a zecea casă, vei fi mult mai preocupată de absolut tot ce ține de cariera ta. Chiar dacă în lunile trecute nu ai fost la fel de preocupată de acest aspect, totul merge extrem de bine și de aceea vei avea parte de nenumărate oportunități cu privire la cariera ta.

Nativii zodiei Pești vor avea parte, în decursul acestui an, de nenumărate premii și recompense datorită jobului. În luna iunie vei fi extrem de creativă, iar acest lucru îți va aduce, din nou, nenumărate satisfacții.

În decursul acestui an să evitați pe cât posibil schimbarea locului de muncă, deoarece acest lucru v-ar aduce nenumărate pierderi, atât din punct de vedere profesional, cât și financiar. Dacă ai propria ta afacere, trebuie să tragi cât mai mult pentru a-ți îndeplini toate obiectivele în decursul acestui an. Încearcă să nu optezi pentru prea multe parteneriate, ci să faci totul singură, deoarece vei avea mai multe de câștigat.

Dacă deții o afacere bazată pe comercializarea bunurilor de consum, să fii extrem de atentă la toate importurile și exporturile din acest an…

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea un an bun din toate punctele de vedere doar dacă reușesc să fie atenți la absolut toate aspectele.

loading...