HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 16-18 Decembrie 2016

Horoscop de weekend 16-18 Decembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Horoscop-de-weekend-16-18-Decembrie-2016.jpg

Racii profită din plin de weekend, însă sunt și prudenți, Fecioarele intră în posesia unor informații care le sunt de mare folos, iar Săgetătorii sunt puși serios pe treabă.

Berbec

Weekendul tău va fi unul destul de aglomerat și chiar haotic în unele privințe. Trebuie să rezolvi niște probleme personale, și se pare că acest lucru îți fură mai mult timp decât ai prevăzut.

Taur

Porți grija celor dragi, iar în cursul acestor zile libere, te concentrezi numai asupra lor. Ai o oarecare presimțire că i-ai cam neglijat în ultima perioadă, motiv pentru care vrei să te revanșezi cât mai curând posibil. Weekendul este momentul ideal pentru a face acest lucru.

Gemeni

Încă de la începutul săptămânii te-ai gândit să petreci în weekendul acesta, dar iată că, deși a venit, planurile tale nu pot fi puse în aplicare. Intervine ceva destul de serios, motiv pentru care ești nevoită să amâni ieșirile sau petrecerile programate.

Rac

Weekendul acesta faci tot ceea ce îți trece prin cap, asta fără nicio urmă de regret. Cu toate acestea, ești atentă la cheltuielile pe care le faci, nu vrei să te trezești cu portofelul gol sau chiar cu unele datorii pe cap.

Leu

Evită tot ceea ce este negativ în jurul tău, în special în prima zi din weekend. Nu te lăsa influențată de ceea ce provine din exterior, în special dacă nu este vorba de un lucru care să fie benefic pentru tine.

Fecioară

Intri în posesia unor date și informații foarte importante, care îți sunt de ajutor la locul de muncă. Vei avea ocazia, cu ajutorul acestora, să duci la bun final un proiect la care lucrezi de o perioadă destul de lungă.

Balanță

Faci o gafă și reușești să superi pe cineva. Dacă vrei să îndrepți greșeala făcută, ar fi bine să nu lași a doua parte din weekend să treacă fără să faci ceva în această privință, altfel vei începe cu stângul noua săptămână.

Scorpion

Cineva drag are nevoie de ajutor, motiv pentru care, prima persoană la care va apela, chiar și singura, ești tu. Ar fi bine să nu-i întorci spatele, chiar dacă ești nevoită să sacrifici o mare parte din weekend pentru a o ajuta.

Săgetător

Ești ambițioasă și pusă pe fapte mari în aceste două zile. Chiar dacă ar trebui să profiți de timpul liber pentru a te relaxa, este departe de tine acest gând. Vrei să lucrezi la un nou proiect, unul personal, motiv pentru care te pui pe treabă încă din prima parte a weekendului.

Capricorn

Încă din primele momente ale acestui weekend vei avea parte de o vizită neprevăzută. Chiar dacă la început vei fi iritată din cauza acesteia, odată cu trecerea câtorva clipe alături de musafirul tău, îți vei da seama că nici nu se putea întâmpla ceva mai bun.

Vărsător

Trebuie să oferi niște răspunsuri, lucru pe care-l vei și face în prima zi din weekend. Ziua de duminică o vei aloca relaxării și vei chema la tine o parte dintre persoanele dragi…

Pești

Deși este weekend, acest lucru nu împiedică amestecarea muncii de birou cu timpul tău liber. Vrei să obții o avansare, motiv pentru care ești dispusă să faci unele sacrificii, cum este acesta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed